Video: To Terrafugia Transition εν δράση

Σχετικά άρθρα

Terrafugia Transition

Το Terrafugia Transition “Flying Car”, το ιπτάμενο αυτοκίνητο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την ίδια ευκολία σαν αυτοκίνητο και αεροπλάνο, έλαβε μέρος στην εκδήλωση EAA AirVenture στη πόλη Oshkosh της πολιτείας του Wisconsin, όπου το όχημα έδειξε όλες τις δυνατότητες του.

το κύριο χαρακτηριστικό που ήθελαν να δείξουν οι κατασκευαστές του είναι ότι αντί να χαρακτηριστεί ως ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο, η Terrafugia θέλει να σκεφτόμαστε το Transition σαν ένα αεροπλάνο το οποίο μπορεί να οδηγηθεί ασφαλή, αν χρειαστεί, σε στους δημόσιους δρόμους, με ταχύτητες μέχρι 110 χλμ/ώρα.

Terrafugia Transition

Η παραγωγή του είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2015, με την εταιρεία να έχει λάβει ήδη περίπου 100 παραγγελίες από πελάτες, που είναι πρόθυμοι να βγάλουν $279.000 από το τραπεζικό τους λογαριασμό για το όχημα που θα μπορούσε να ανοίξει νέο δρόμο για τις μελλοντικές μας μεταφορές.

[Πηγή: Terrafugia]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επεκτείνεται στην Ευρώπη η XPeng

Η XPeng έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την αγορά της Ευρώπης, έχοντας ήδη παρουσία στη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία, πουλώντας τα...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr