Horner, Vettel και Rosberg υπερασπίζονται τον Ecclestone

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Italy - Race

Ο Σεπτέμβρης ίσως να είναι ο πιο καθοριστικός και δύσκολος μήνας για τον Bernie Ecclestone, ύστερα από τις επίσημες κατηγορίες τού γερμανικού δικαστηρίου για την υπόθεση δωροδοκίας τού Gerhard Gribkowsky με $44.000.000 όταν έγινε η πώληση της Formula 1 στην CVC, το 2005. Ο Βρετανός είναι πολύ σημαντικό πρόσωπο στο άθλημα, έτσι είναι λογικό να ένα υπάρχουν κάποιοι που τον υποστηρίζουν.

Στους υποστηρικτές του ανήκουν και οι Christian Horner, Sebastian Vettel και Nico Rosberg, οι οποίοι επισημαίνουν ότι ο 82χρονος έχει κάνει πολλά για τη Formula 1. Ας δούμε, όμως, τι είπε ο Πρόεδρος της Red Bull Racing:

Ο Bernie είναι ένα μοναδικό άτομο που έχει έχει οδηγήσει μ’ επιτυχία τη Formula 1, τα τελευταία 40-45 χρόνια. Η επιχείρηση, όπως είναι σήμερα, είναι έτσι λόγω του τρόπου που τρέχει και λειτουργεί. Είναι αδιανόητο γι’ αυτόν να μην είναι εκεί.

Προφανώς, είναι πολύ δύσκολο για ‘μάς να κρίνουμε τα θέματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ προσηλωμένος. Όσο καιρό ο Bernie είναι ικανός να τρέχει την επιχείρηση, τότε είναι το σωστό άτομο και να το κάνει· είναι τόσο απλό. Κι έχει την πλήρη υποστήριξη των μετόχων τής Formula 1.

Επίσης, ο Horner ήταν κατηγορηματικός στην πιθανότητα να πάρει αυτός τη θέση τού 82χρονου, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να συμβεί, διότι είναι συγκεντρωμένος στον ρόλο του σαν Πρόεδρος των Πρωταθλητών. Από την πλευρά του, ο Vettel, είπε για τον Eccestone:

Η βασική γραμμή είναι το γεγονός ότι έχει καταφέρει να φτάσει τη Formula 1 σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Τέλος, ο Rosberg συμφωνεί με τα όσα λέει ο συμπατριώτης του:

Έχει κάνει τόσα πολλά για το άθλημα εδώ και πολλά χρόνια.

[Πηγή: Telegraph, GMM | Photo Copyrights: Paul Gilham/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα