Τι ετοιμάζει η Toyota για την έκθεση της Φρανκφούρτης;

Σχετικά άρθρα

toyota_hybrid_r_frankfurt-0807-450x240

Η Toyota θα παρουσιάσει ένα συναρπαστικό νέο concept για τον δρόμο και την πίστα στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, με προεξέχον χαρακτηριστικό την τεχνολογία Toyota Hybrid System-Racing (THS-R).

Με αυτά τα πολύ λίγα λόγια, η φαντασία όχι απλά παίρνει εμπρός αλλά ταξιδεύει αχαλίνωτη σε μονοπάτια που ενώ γνωρίζεις πως είναι δύσκολα έως και απροσπέλαστα, θέλεις όσο τίποτα άλλο να περπατήσεις. Λέτε επιτέλους η Toyota να χρησιμοποιήσει την εμπειρία της στα υβριδικά powertrains, σε κάτι που όλοι οι petrolheads θα θέλουν να αγοράσουν; Γιατί καλά τα Auris Hybrid και τα Prius και όλα αυτά αλλά κακά τα ψέματα, δεν είναι και στην κορυφή της λίστας για τον φανατικό οδηγό. Αλλά τι λέω; Δεν μιλάμε για Hybrid Synergy Drive! Μιλάμε για Toyota Hybrid System-Racing, αυτό που «τιμωρούσε» με 300 ηλεκτρικά άτια τα πίσω λάστιχα του TS030!

Ξέρω ότι είναι από μάλλον αδύνατο… αλλά… Όλος ο κόσμος γκρινιάζει πως το GT86 είναι «αδύναμο» ε; Ξέρετε τι μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα χωρίς turbo; 100 bonus ηλεκτρικά άλογα στους πίσω τροχούς. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Ή μήπως, κάτι πιο ρεαλιστικό. Το υβριδικό σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί στο επερχόμενο sportscar που θα κατασκευάσει η Toyota σε συνεργασία με την BMW; Meh… ρεαλιστικό αλλά λιγότερο ενδιαφέρον… Όπως και να έχει, θα πρέπει να περιμένουμε έναν μήνα ακόμη για να μάθουμε!

[Πηγή: Toyota]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

FRANKFURT MOTOR SHOW FIRST NEWS: DEBUT OF NEW HYBRID-R CONCEPT

Toyota will showcase an exciting new concept for road and track at this year’s Frankfurt Motor Show, featuring Toyota Hybrid System-Racing (THS-R) technology.

THS-R technology has been used in the TS030, Toyota’s FIA World Endurance Championship car, which achieved second place at this year’s Le Mans 24 hours. More information on the concept will be available in the coming weeks.

Toyota’s press conference will begin at 12:45pm on first press day (10 September) in Hall 8.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...