Video: Petrolicious και μια Porsche 365 με 1.500.000 χλμ

Σχετικά άρθρα

356

Το Petrolicious ετοίμασε και ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube, το video της εκπληκτικής Porsche 365 του Guy Newmark ο οποίος έχει διανύσει με αυτή 1.500.000 χλμ. Το αυτοκίνητο πριν μερικές ημέρες κλάπηκε, αλλά ευτυχώς βρέθηκε μερικές ώρες αργότερα.

Ο κος Newmark ο πρεσβύτερος, κάτοικος San Pedro, California, αγόρασε πριν από 40 περίπου χρόνια μία ολοκαίνουρια –τότεPorsche 356C. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα, το αυτοκίνητο οδηγείται καθημερινά με αποτέλεσμα μετά από 3 ανακατασκευές κινητήρα, μπόλικη δουλειά στο αμάξωμα και το εσωτερικό και άφθονη αγάπη, να έχει φτάσει τα 980.000 μίλια, ή αν θέλετε, 1.577.800 χιλιόμετρα! Ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι το γεγονός πως η μετάδοση άντεξε 900.000 μίλια πριν χρειαστεί άνοιγμα για να αλλαχθούν 3 ρουλεμάν!!!! Είπε κανείς τίποτα; Μην ξεχνάτε πως είναι αυτοκίνητο καθημερινών μετακινήσεων και όχι κάποιο classic που βγαίνει από το γκαράζ ένα σαββατοκύριακο τον μήνα και μόνο αν ο καιρός είναι καλός!

Για πολλούς, η Porsche 356C του 1964-65 είναι η καλύτερη 356 όλων. Κάτι τα τέσσερα δισκόφρενα, κάτι η οδική συμπεριφορά που είναι αντίστοιχη σύγχρονων αυτοκινήτων και τέλος, κάτι η εξέλιξη 14 ετών από τη στιγμή που κύλισε τις ρόδες της από την γραμμή παραγωγής η πρώτη 356 πίσω στο 1950, κάνουν αυτό το αυτοκίνητο ένα πολύτιμο κλασικό που απολάμβανε καθημερινά ο πατέρας Newmark και τώρα πλέον απολαμβάνει ο υιός. Μακάρι να το κρατήσουν και να το ευχαριστιούνται μέχρι το πικρό τέλος της αγέρωχης Porsche.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...