Ελλάδα: Η μοναδική χώρα όπου “ανεπάγγελτος” κυκλοφορεί με Lamborghini

,
150
5290

[lightbox link=”http://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2013/09/Lamborghini-murcielago-roadster-thessaloniki-1.jpg”]Lamborghini murcielago roadster thessaloniki (1)[/lightbox]

Ελλάδα, “η ομορφότερη χώρα του Κόσμου”, όπως αναφέρει το τηλεοπτικό σποτ του ΕΟΤ, αλλά και η μοναδική χώρα του Κόσμου, όπου ένας “ανεπάγγελτος” μπορεί να κυκλοφορεί με μια Lamborghini Murcielago Roadster.

Εδώ και καιρό στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί μια λευκή Lamborghini Murcielago Roadster, ναι αυτή με τον V12 κινητήρα των 6.500 κ.εκ, κινώντας τις υποψίες του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Έτσι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης προέβησαν σε σχετικό φορολογικό έλεγχο στον Καβαλιώτη ιδιοκτήτη του.

Και ναι, έπιασαν “λαβράκι” αφού όπως είδαν οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ στη συμπρωτεύουσα, ο ιδιοκτήτης του Ιταλικού supercar δηλώνει ανεπάγγελτος. Το 2010 είχε δηλώσει εισόδημα μόλις 1.490 ευρώ, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχει υποβάλλει καν φορολογική δήλωση. Αυτό δεν σημαίνει πως το αυτοκίνητο κυκλοφορεί “παράνομα”, ούτε πως ο ιδιοκτήτης ή ο οδηγός της δεν είναι συνεπής στο κράτος. Μπορεί να είναι εταιρικό, leasing κτλ, οπότε ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς μας.

[lightbox link=”http://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2013/09/Lamborghini-murcielago-roadster-thessaloniki-2.jpg”]Lamborghini murcielago roadster thessaloniki (2)[/lightbox]

[Πηγή: Έθνος | Photos: Flickr]

Το Autoblog.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο, θεωρώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα εριστικά και υβριστικά σχόλια που δεν σχετίζονται με τη θεματολογία του άρθρου, όπως και εκείνα που οδηγούν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται, όπως ορίζουν οι όροι χρήσης.