Έκθεση Φρανκφούρτης 2013: Smart Forjeremy

Σχετικά άρθρα

Smart Forjeremy (4)

Το Smart Forjeremy, το φουτουριστικό fortwo electric drive που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Los Angeles στα τέλη του 2012, ήρθε και στην Ευρώπη, με την Mercedes-Benz να έχει ανακοινώσει ήδη πως θα το βγάλει στην αγορά.

Θα είναι διαθέσιμο τόσο με τον 1.000αρη βενζινοκινητήρα απόδοσης 102 ίππων όσο και με τον ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 75 και 82 ίππων με τις τιμές €33.333, €34.800 και €40.600 αντίστοιχα.

Το Smart Forjeremy είναι δημιουργία της Smart με τον σχεδιαστή μόδας Jeremy Scott, ο οποίος πρόσθεσε στο πίσω μέρος του smart φτερά τα οποία διαθέτουν πάνω τους τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Φορά νέες ζάντες, νέους προφυλακτήρες και διαθέτει χρωμιομένες λεπτομέρειες και σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και στο εσωτερικό υπάρχουν λευκές δερμάτινες nappa επενδύσεις, ζώνες τεσσάρων σημείων, ένα νέο κοφτό τιμόνι, λευκά πατάκια και πολλά χρωμιομενα διακοσμητικά.

Smart Forjeremy (2)

Μηχανικά εξοπλίζεται με τον ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 55 kW (75 άλογα) με 130 Nm ροπής ο οποίος δίνει την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να έχει τελική ταχύτητα 125 χλμ/ώρα, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 13 δευτ, ενώ τα 0-60 χλμ/ώρα σε 4.8 δευτερόλεπτα.

Ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτείται από μια μπαταρία χωρητικότητας 17.6 kWh του η οποία φορτίζει πλήρως μέσω ταχυφορτιστή μέσα σε 1 ώρα, 7 λιγότερες από όσες χρειαζόταν μέχρι τώρα με την αυτονομία του να ανέρχεται στα 145 χλμ.

Ο Jeremy Scott είναι ένας εκκεντρικός σχεδιαστής ρούχων που έχει δημιουργήσει μοναδικά κουστούμια για αρκετές pop star όπως η Lady Gaga, η Madonna, η Katy Perry και η Rihanna. Κιτς αποτέλεσμα “υψηλής ραπτικής….”

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

EuroNCAP: 8 νέα πεντάστερα μοντέλα, τετράστερα τα Hyundai Kona, Honda ZR-V και VinFast VF8

O EuroNCAP, o ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός ασφαλείας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα δοκιμών του, τα οποία έγιναν με τα νέα αυστηρότερα...

Smart #3

Πέντε μήνες μετά τη διαρροή των φωτογραφιών του, η Smart παρουσίασε σήμερα το #3, ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV με μήκος 4.400 χλστ., πλάτος 1.800...

Κάκιστη επίδοση για το Smart #1 Brabus στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Smart #1, στην Brabus έκδοση του κιόλας, πέτυχε κάκιστη επίδοση στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το αυτοκίνητο να έχει πολύ κακή συμπεριφορά, και...

Έκλεψαν καπό, προφυλακτήρα και φανάρια από αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη

Δύο ακόμη αυτοκίνητα έπεσαν θύματα ληστών στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια ενός Volksvagen Polo στην Καλαμαριά, όταν κατέβηκε σήμερα το πρωί να πάρει το...
Autoblog.gr