Video: Ένας ανυπόμονος οδηγός ενός VW Beetle βρίσκεται εκτός δρόμου

Σχετικά άρθρα

beetle

Τι και αν πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί την ώρα που πρέπει να προσπεράσουμε, πάντα θα υπάρχουν μερικοί που θα κάνουν του κεφαλιού τους δημιουργώντας ατυχήματα.

Πριν λίγες μέρες είχαμε δει τον λόγο που δεν πρέπει να κάνουμε προσπέραση, όταν δεν έχουμε καλή ορατότητα. Το βίντεο που ακολουθεί, τραβήχτηκε από τον οδηγό ενός SUV σε μια εθνική οδό στην Αυστραλία. Ένας ανόητος οδηγός ενός VW Beetle, προσπάθησε να προσπεράσει το SUV καθώς και ένα μεγάλο φορτηγό δίχως να έχει καθόλου ορατότητα.

Την στιγμή όμως εκείνη το φορτηγό άλλαζε λωρίδα διότι ο δρόμος γινόταν μονός, με αποτέλεσμα ο οδηγός του Beetle να βγει εκτός δρόμου και να πέσει σε ένα χαντάκι. Αν και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα ελπίζουμε να μην τραυματίστηκε κανείς.

[Πηγή: Facebook]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...