Video: Γυναίκα στην Σαουδική Αραβία οδηγεί το SUV της, αψηφώντας τον νόμο για την απαγόρευση οδήγησης των γυναικών

Σχετικά άρθρα

saudi-woman-driving.png

Είχαμε δει πρόσφατα τον νόμο που απαγορεύει τις γυναίκες στην Σαουδική Αραβία να οδηγούν και τον γελοίο λόγο που είχαν να προσάψουν οι αρχές, όπως αυτός του ότι θα αποκτήσουν πρόβλημα στις ωοθήκες τους, όποιες γυναίκες οδηγούν.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσεις, θα δεις μία γενναία γυναίκα, η οποία αψηφά τον νόμο και αποφασίζει να πάρει το αυτοκίνητο της και να βγει στους δρόμους πριν τις 26 Οκτωβρίου, που είναι η ημερομηνία που καλεί όλες τις γυναίκες να βγουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τον νόμο.

Η σκηνή έλαβε χώρα στους δρόμους του Ριάντ και θα παρατηρήσεις ότι ο κόσμος από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα είναι υπέρ της γυναίκας και της λένε μπράβο. Εγώ, το μόνο που έχω να πω ως γυναίκα είναι, να αλλάξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτός ο γελοίος νόμος και οι γυναίκες των χωρών αυτών να ξεσηκωθούν και να υπερασπιστούν τα διακαιώματα τους σε πολλούς κλάδους και αυτό περισσότερο γιατί είναι άνθρωποι και ύστερα ως γυναίκες.

[Πηγή: Businessinsider, Gobeandmail, YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...