Video: Aston Martin V12 Vantage S Vs Jaguar XKR-S GT

Σχετικά άρθρα

Aston Martin V12 Vantage S Vs Jaguar XKR-S GT

Δύο πανίσχυρα βρετανικά SuperCars είναι αντιμέτωπα, σ’ ένα ακόμα επεισόδιο του Head 2 Head από το Motor Trend: είναι η Aston Martin V12 Vantage S και η Jaguar XKR-S GT, δύο αυτοκίνητα που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και μικρή διαφορά στην τιμή.

Η V12 Vantage S έχει κάτω από το καπό έναν V12 κινητήρα, 6.0 λίτρων, που αποδίδει μέχρι 565 ίππους και 620 N·m ροπής. Θεωρητικά, μπορεί να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3.7 δευτερόλεπτα, με την τελική του ταχύτητα να είναι στα 328 χλμ.

Από την άλλη, η XKR-S GT φορά έναν V8 Supercharged κινητήρα, 5.0 λίτρων, μέγιστης απόδοσης 550 ίππων και 680 N·m ροπής. Σύμφωνα με την Jaguar, τα 96 χλμ/ώρα έρχονται από στάση σε 3.9 δευτερόλεπτα, ώσπου να σταματήσει στα 300 χλμ/ώρα.

https://www.youtube.com/watch?v=LFuVVAyJ5hY

[Πηγή: Motor Trend]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...