Επίδειξη της Formula E στις 6 Ιανουαρίου, στο Las Vegas

Σχετικά άρθρα

AUTO - FORMULA E TESTS 2013

Ευρέως γνωστή θέλει να κάνει η FIA το νέο της “ηλεκτρονικό” πρωτάθλημα, τη Formula E, κι ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις, στις οποίες πρωταγωνιστές, φυσικά, θα είναι τα ηλεκτρικά μονοθέσια.

Η πρώτη δημόσια επίδειξη θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου, στο Las Vegas τής Νεβάδας των Η.Π.Α. Ο Lucas di Grassi θα οδηγήσει το Spark-Renault SRT_01E μπροστά στο κοινό, στις 15:15, τοπική ώρα, δηλαδή στις 01:15 τής 7η Ιανουαρίου για εμάς στην Ελλάδα.

Δέκα ομάδες θα πάρουν μέρος (οι Drayson Racing, China Racing, Andretti Autosport, Dragon Racing, e.dams, Super Aguri, Audi Sport Abt, Mahindra Racing, Virgin Racing, Venturi Grand Prix), και το πρωτάθλημα ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου 2014, ενώ ολοκληρώνεται στις 26 Ιουνίου 2015. Ό,τι χρειάζεσαι να μάθεις, θα το βρεις εδώ.

[Πηγή: Formula E | Photo Copyrights: Francois Flamand/DPPI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...