Η νέα πισωκίνητη πλατφόρμα της Alfa Romeo ονομάστηκε “Giorgio”

Σχετικά άρθρα

alfa-romeo-giulia-2014-render

Στα τέλη του προηγούμενου έτους, σε είχαμε ενημερώσει πως ο Sergio Marchionne θα ανακοινώσει το 4ο πλάνο του για την Alfa Romeo. Μέρος αυτού του πλάνου, ήταν (και είναι) η παρουσίαση κάποιων πισωκίνητων μοντέλων όπως η Giulia (rendering). Τώρα, οι τελευταίες πληροφορίες πως αυτή η πλατφόρμα, ονομάστηκε «επίσημα» Giorgio!

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε όταν ανακοινωθεί το πλάνο. Πότε θα γίνει αυτό; Το δημοσίευμα του Autonews τοποθετεί την ανακοίνωση αυτή τον Μάιο, όταν η Fiat-Chrysler δημοσιεύσει τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2014.

Επιστρέφοντας για λίγο στην Giorgio, να πούμε πως εξελίσσεται από μικρή ομάδα μηχανικών της Maserati με επικεφαλής τον Philippe Krief ενώ αν όλα εξελιχθούν όπως τα περιμένουμε, θα είναι αρκετά «ευέλικτη» ώστε να επιτρέπει και τετρακίνητα μοντέλα να βασιστούν σε αυτήν. Το πρόβλημα του όγκου δε, θα λυθεί με την χρησιμοποίηση της εν λόγω πλατφόρμας και σε μοντέλα της Chrysler και της Dodge.

Το πλάνο, αφορά μία χρονική περίοδο 5 ετών και αν αληθεύουν οι πληροφορίες/φήμες θα περιλαμβάνει μεσαία και μεγάλα coupes, ένα sedan και 3 crossovers. Επιπλέον, θα καταργεί τα hatchbacks από την γκάμα της Alfa. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις εδώ.

[Πηγή: Autonews, Rendering by Alessandro Massera]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...