Teaser: Νέο Toyota Aygo στη Γενεύη [w/video]

Σχετικά άρθρα

AYGO_TEASER1

Ήταν λογικό μετά τα Peugeot 108 και Citroen C1, η Toyota να μας παρουσιάσει με την σειρά της στη Γενεύη τη νέα -δεύτερη- γενιά του Aygo στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης στις αρχές του Μάρτη.

Η Toyota αναφέρει πως το νέο Aygo υιοθετεί το σχεδιαστικό θέμα ‘J-Playful’ και προτίθεται να λανσάρει “νέα επίπεδα απόλυτης απόλαυσης και διασκέδασης στην κατηγορία του.”

Ο Επικεφαλής Μηχανικός David Terai αναφέρει:

Ήθελα να φτιάξουμε ένα αυτοκίνητο που να ξεχωρίζει με Ιαπωνικό τρόπο για να διεγείρουμε τη φαντασία των πελατών σε όλη την Ευρώπη. Γι αυτό, άντλησα έμπνευση από την Ιαπωνική νεανική κουλτούρα της εποχής.

Θα εξοπλίζεται με τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης Euro 6 και θα κατασκευάζεται μαζί με τα αδέρφια του στη Τσεχία. Θα είναι διαθέσιμο σε τρίπορτη, πεντάπορτη και open-top έκδοση.

Στο περίπτερο της Toyota στη Γενεύη θα βρίσκονται επίσης τα FCV Concept και FV2 Concept με το τελευταίο να είναι ένα μελλοντικό πρωτότυπο που διερευνά νέους τρόπους συνεργασίας και άμεσης επικοινωνίας μεταξύ οδηγού, αυτοκινήτου και περιβάλλοντος.

http://www.youtube.com/watch?v=LH8MqVpDi4c

[Πηγή: Toyota]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...