Η Louis Vuitton δημιουργεί αποσκευές αποκλειστικά για το BMW i8

Σχετικά άρθρα

Louis Vuitton tailor-made luggage for BMW i8

Η γερμανική εταιρία της BMW ήρθε σε συνεργασία με τον επώνυμο οίκο της Louis Vuitton με στόχο την δημιουργία αποσκευών κατάλληλων για το BMW i8. Η νέα σειρά αποσκευών, συνδυάζεται από δύο ταξιδιωτικούς σάκους, μία τσάντα κατάλληλη για την δουλειά καθώς και μία τσάντα για ρούχα, όπως κουστούμι ή φορέματα.

Οι αποσκευές έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να ταιριάζουν ακριβώς στο εσωτερικό του BMW i8, με το βάρος τους να είναι αρκετά χαμηλό αλλά και ο σχεδιασμός τους ιδιαίτερος και κομψός. Η εκλεπτυσμένη εμφάνιση τους είναι συνδυασμένη με το κλασσικό καρό μοτίβο, σήμα κατατεθέν της Louis Vuitton, σε μαύρο και μπλε ελεκτρίκ χρώμα, όπως αυτό του BMW i8. Οι λαβές των αποσκευών είναι φτιαγμένες από φυσικό δέρμα ενώ το υπόλοιπο μέρος τους από ανθρακόνημα για μεγαλύτερη αντοχή.

Οι πωλήσεις τους θα ξεκινήσουν από την 1η του Απρίλη σε επιλεγμένα καταστήματα της  Louis Vuitton παγκοσμίως (Μόναχο, Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι, Μόσχα, Ντουμπάι, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες) κατόπιν παραγγελίας και παρότι δεν ανακοινώθηκε η τιμή τους, θεωρώ πολύ πιθανό πως όλες μαζί οι βαλίτσες θα κοστίζουν σχεδόν όσο το ίδιο το i8. Εσύ τι πιστεύεις;

[Πηγή: BMW]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Aποκλειστικές αποσκευές BMW i8 από την Louis Vuitton.

Μόναχο. Εξαιρετικές αποσκευές για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο. Η Louis Vuitton, πρωτοπόρος στην ‘τέχνη του ταξιδεύειν’, δημιούργησε ένα αποκλειστικό σετ αποσκευών για το πιο προηγμένο σπορ αυτοκίνητο– το plug-in υβριδικό BMW i8.

Η καινοτόμος συλλογή αποσκευών περιλαμβάνει δύο ταξιδιωτικές τσάντες, μία επαγγελματική βαλίτσα και μία υφασμάτινη τσάντα. Για να διασφαλίζεται η βέλτιστη αξιοποίηση χώρου, οι αποσκευές είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να ‘εφαρμόζουν’ άριστα στο εσωτερικό του BMW i8.

«Η BMW και η Louis Vuitton τρέφουν και οι δύο βαθειά εκτίμηση στην παράδοση και μοιράζονται την ίδια δέσμευση στη συνεχή εξέλιξη» δήλωσε ο Adrian van Hooydonk, Senior Vice President του BMW Group Design. «Η χρήση CFRP στο επαναστατικό σπορ i8 της BMW αποτελεί δείγμα ευφυούς φιλοσοφίας ελαφριάς δομής. Επίσης, από τη μεριά της η Louis Vuitton εξέφρασε παρόμοια άποψη για την καινοτομία, την αισθητική και τη σχεδίαση ελαφρού βάρους δημιουργώντας μία αποκλειστική συλλογή αποσκευών που ταιριάζουν άριστα στο νέο BMW i8.»

Διακεκριμένη και κομψή σχεδίαση.

Η διακριτική εμφάνιση carbon-black αυτής της σειράς αποσκευών ταιριάζει απόλυτα στα χρώματα του BMW i8. Η προηγμένη του εμφάνιση φέρει τη χαρακτηριστική καρό σχεδίαση Damier – ‘σήμα-κατατεθέν’ της Louis Vuitton – και τη χαραγμένη μέσω λέιζερ υπογραφή Louis Vuitton. Το μαύρο και μπλε electric που χρησιμοποιείται στη φόδρα από μικροΐνες, είναι εμπνευσμένο από τα αποκλειστικά χρώματα του BMW i8 ενώ οι χειρολαβές των τσαντών κατασκευάζονται από βαμμένο φυσικό δέρμα, υπογραφή ποιότητας Louis Vuitton. Όλα τα είδη της συλλογής φέρουν δερμάτινα ταμπελάκια για αποκλειστική χάραξη ονοματεπώνυμου, μαζί με το διάσημο λουκέτο Louis Vuitton, (με εξαίρεση την υφασμάτινη τσάντα).

Ο Patrick-Louis-Vuitton, Επικεφαλής Ειδικών Παραγγελιών της Louis Vuitton και δισέγγονος του ιδρυτή του Οίκου, λέει σχετικά, «Αυτή η συνεργασία με τη μάρκα BMW i ενσαρκώνει τις κοινές μας αξίες περί δημιουργικότητας, τεχνολογικής καινοτομίας και στυλ.

Οι τεχνίτες μας στη Louis Vuitton απόλαυσαν την πρόκληση που έκρυβε αυτό το πολύ ξεχωριστό project, και με επινοητικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια δημιούργησαν ένα πραγματικά πρότυπο σετ πολυτελών αποσκευών. Πρόκειται για μία γνήσια έκφραση της τέχνης του ταξιδεύειν.»

Ένα ανθεκτικό, high – tech υλικό.

Εμπνευσμένες από την οραματική σχεδίαση του BMW i8, οι τσάντες και οι βαλίτσες, όπως ο καινοτόμος κλωβός επιβατών του σπορ αυτοκινήτου, κατασκευάζονται αποκλειστικά από ανθρακόνημα. Αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ, αλλά ανθεκτικό high-tech υλικό χρησιμοποιήθηκε από τη Louis Vuitton για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού υφάσματος. Προσφέρει υψηλά επίπεδα αντοχής και είναι ιδανικό για τις ταλαιπωρίες του ταξιδιού, ανεξάρτητα από την απόσταση ή τη δυσκολία της διαδρομής.

Αποκλειστικές αποσκευές επί παραγγελία για το BMW i 8.

Οι αποκλειστικές αποσκευές που φέρουν την υπογραφή Louis Vuitton εφαρμόζουν άριστα στο BMW i8. Η Weekender GM i 8, που φέρει χειρολαβές και ιμάντες ώμου είναι ειδικά σχεδιασμένη για το χώρο αποσκευών, ενώ η Garment Bag i 8 είναι ιδανική για το πίσω ράφι του BMW i8. Επιπρόσθετα, η ανθεκτική, σκληρή Business Case i 8 που είναι επίσης ιδανική για τη μεταφορά laptop, είναι κομμένη και ραμμένη στο σχήμα των πίσω καθισμάτων, ενώ η μικρή Weekender PM i 8 είναι σχεδιασμένη για να τοποθετείται πάνω στη βαλίτσα.

Η σειρά αποσκευών Louis Vuitton θα διατίθεται κατόπιν παραγγελίας σε επίλεκτα καταστήματα Louis Vuitton σε όλο τον κόσμο (Μόναχο, Μιλάνο, Λονδίνο, Παρίσι, Μόσχα, Ντουμπάι, Νέα Υόρκη, Λος Άντελες), από την 1η Απριλίου 2014.

Το BMW i 8 φέρνει την επανάσταση στα σπορ αυτοκίνητα.

Το BMW i8 είναι το πιο προηγμένο σπορ αυτοκίνητο, το πρώτο plug-in υβριδικό του BMW Group και το δεύτερο μοντέλο της μάρκας BMW i. Πρόκειται για ένα μοντέλο 2+2 με οραματική σχεδίαση και ευφυή τεχνολογία ελαφρού βάρους. Σαν plug-in υβριδικό όχημα, το BMW i8 συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της καινοτόμου ηλεκτρικής κίνησης με την τελευταία τεχνολογία των κινητήρων καύσης. Αποτέλεσμα είναι μία εξαιρετική οδηγική εμπειρία που προσφέρει τις επιδόσεις ενός σπορ αυτοκινήτου (0 – 100 km/h σε 4,4 δευτ.) με την οικονομία και τις εκπομπές ρύπων ενός μικρού αυτοκινήτου πόλης (2,1 l /100km / 49 g CO2/km). Αυτό σημαίνει ηλεκτροκίνηση μηδενικών ρύπων στην πόλη αλλά και σπορ επιδόσεις σε διάφορες διαδρομές. Η σπορ προσωπικότητα του σπορ μοντέλου δηλώνεται απερίφραστα στη σχεδίασή του: κλασικές αναλογίες σπορ αυτοκινήτου, εντυπωσιακές πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω (scissor doors), καθαρές, μινιμαλιστικές γραμμές και μία χαμηλωμένη σιλουέτα, είναι στοιχεία που συνθέτουν ένα ισχυρό, δυναμικό σχήμα. Ο σπορ χαρακτήρας εξωτερικού του BMW i8 μεταφέρεται αβίαστα στη φουτουριστική σχεδίαση του εσωτερικού της καμπίνας.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...