Έκθεση Γενεύης 2014: ATS Coupe, Escalade και τα άλλα της Cadillac

Σχετικά άρθρα

cadillac-ats-coupe-2143

Η Cadillac έφερε για πρώτη φορά στην Ευρώπη την ATS Coupe, ενώ στο περίπτερο της υπάρχουν επίσης το ELR, η νέα Escalade, το Elmiraj Concept καθώς και η sedan ATS.

IMG_1128

Οι πωλήσεις της ATS Coupe θα ξεκινήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο και οι προφανείς αντίπαλοι του αμερικανικού coupe είναι το Audi A5 και η BMW 4-Series Coupe. Σε αυτό το σημείο, δεν έχουμε πληροφορίες ούτε για τα χαρακτηριστικά, ούτε για τον αναλυτικό εξοπλισμό αλλά η Cadillac επιβεβαίωσε το ότι θα εξοπλίζεται με το CUE infotainment system, το Magnetic Ride Control και ζάντες ελαφρού κράματος 18 ιντσών. Κάτω από το καπό δε, θα βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος, τετρακύλινδρος, δίλιτρος βενζινοκινητήρας, με απόδοση 276 ίππων. Η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό, θα υπάρχει και σύστημα τετρακίνησης.

IMG_1125

Η Escalade από την άλλη, θα λανσαριστεί στην αγορά προς το τέλος του έτους. Θα προσφέρεται αποκλειστικά ως τετρακίνητη και μόνο με τον ατμοσφαιρικό V8 των 6.2 λίτρων με 420 άλογα και 623 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της έκθεσης της Γενεύης του 2025

Παρότι οι διοργανωτές της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης αναφέρουν ότι η επιστροφή της στη μετά-Covid εποχή ήταν επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη, η πραγματικότητα απέχει...