Η Mercedes-Benz θα αναλάβει την εξέλιξη του Infiniti Q30

Σχετικά άρθρα

infiniti-q30-concept-live-in-frankfurt-2013-43

Αυτό είναι ένα ταχύ πρόγραμμα και η Infiniti θέλει ένα νέο μοντέλο στην Ευρώπη γρήγορα!

Είπε ο πρόεδρος της Infiniti, Johan de Nysschen αναφερόμενος στο γεγονός ότι την εξέλιξη του επερχόμενου Q30 θα την αναλάβει η Mercedes-Benz.

Θα θέσουμε τα specs και τις παραμέτρους και η Mercedes θα εξελίξει το αυτοκίνητο. Δικιά τους είναι η πλατφόρμα.

Συνέχισε. Η κίνηση της Infiniti, παρότι ελαφρώς περίεργη, αποσκοπεί σε δύο πράγματα: Στη μείωση του κόστους και του χρόνου εξέλιξης. Σύμφωνα μάλιστα με τα λεγόμενα του CEO της εταιρίας, από αυτή και μόνο την κίνηση, ο χρόνος εξέλιξης μειώνεται στο μισό. Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το design μέχρι την έναρξη παραγωγής: 18 μήνες!

Να θυμίσουμε πως το concept που είδαμε για πρώτη φορά στην έκθεση της Φρανκφούρτης, θα βασίζεται στην μπροστοκίνητη MFA πλατφόρμα της Mercedes και ενώ η Infiniti δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους κινητήρες που θα κινούν το μοντέλο παραγωγής, περιμένουμε να είναι οι τετρακύλινδροι βενζίνης και πετρελαίου της Γερμανικής εταιρίας. Η παραγωγή θα γίνεται στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland της Αγγλίας ενώ οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2015.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...