H BMW θα κάνει μια σημαντική προϊοντική ανακοίνωση στις 28 Μαρτίου, πιθανόν για το X7;

Σχετικά άρθρα

BMW-X72

Οι φήμες για την ύπαρξη ενός ακόμα μεγαλύτερου SUV από την BMW κυκλοφορούν για πάνω από μια δεκαετία. Η προσθήκη όμως της Χ7 στην γκάμα της βαυαρέζικης εταιρίας είναι πιθανόν πιο κοντά από ποτέ, καθώς η BMW δήλωσε ότι στις 28 Μαρτίου “θα υπάρξει μια σημαντική οικονομική και προϊοντική ανακοίνωση”.

Φυσικά η γερμανική εταιρία δεν έδωσε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, με την ανακοίνωση να συνεχίζει λέγοντας ότι το πιθανότατο über-SUV θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Spartanburg, στη Νότια Καρολίνα των Η.Π.Α, εκεί, που όπως ξέρουμε, κατασκευάζονται επίσης τα Χ3, Χ5 και Χ6.

Αν τελικά το X7 πάρει το δρόμο για την παραγωγή θα βασίζεται στη πλατφόρμα της επόμενης γενιάς της Σειράς 7 και θα είναι σημαντικά μακρύτερο και πλατύτερο από το X5. Θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων με άνετο χώρο για όλους τους επιβάτες. Θα κάνει εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και carbon, για να διατηρήσει το βάρος του κοντά σε εκείνο του σημερινού X5 ή και ακόμα ελαφρύτερο. Μηχανικά αναμένεται να φορέσει κινητήρες από την υπάρχουσα γκάμα της εταιρίας, δηλαδή ένα υπερτροφοδοτούμενο 6-κύλνδρο και ένα V-8 καθώς και έναν diesel.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δυνατότητες του Χ7, είναι να αποτελέσει βάση και για το φημολογούμενο SUV της Rolls-Royce, που θα βγει στην αγορά προς το τέλος της δεκαετίας και θα ανταγωνιστεί με το επερχόμενο SUV της Bentley.

[Πηγή: BMW, Handelsblatt, Car & Driver.com]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

BMW Group expands its Commitment in the USA

WHAT: You are invited to join BMW Group for a significant economic and product
announcement at its U.S. plant in Spartanburg, South Carolina on Friday, March 28th at 1 PM (Eastern time).

WHO: Speaking will be:
BMW Group Chairman Dr. Norbert Reithofer
U.S. Secretary of Commerce Penny Pritzker
South Carolina Governor Nikki Haley
BMW Group Board Member Harald Krueger – head of the global production network
Manfred Erlacher – President, BMW Manufacturing.

NOTE: The event will also be streamed live on the internet beginning at 1 PM (Eastern) on the 28th; the link will be sent separately closer to the event.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...