Η BMW θα παρουσιάσει τεχνολογία που θα μειώσει σημαντικά τους χρόνους επαναφόρτισης

Σχετικά άρθρα

BMW_i3_16o-670x400

Η BMW έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος των πόρων της για την εξέλιξη και παρουσίαση νέων τεχνολογιών για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα οπότε δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι προσπαθεί να λύσει ένα από μεγαλύτερα “προβλήματα” που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα: τους χρόνους επαναφόρτισης.

Ο επικεφαλής επικοινωνίας για τα i αυτοκίνητα της BMW, Weiland Bruch είπε πως η Γερμανική εταιρία ετοιμάζει μία νέα τεχνολογία που θα έχει τη δυνατότητα να μειώσει τους χρόνους φόρτισης από μερικές ώρες που διαρκούν τώρα, σε μερικά λεπτά!

Θα ανακοινώσουμε κάτι σύντομα.

Δήλωσε ο Bruch δίχως να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.

Σε άλλα νέα σχετικά με την εταιρία αλλά και το θέμα, η BMW φαίνεται να κάνει έναν διαχωρισμό.

Πιστεύουμε πως ο ηλεκτροκινητήρας είναι το μέλλον για οδήγηση με μηδενικές εκπομπές σε αστικές περιοχές. Η τεχνολογία των μπαταριών θα συνεχίσει να προχωρά. Όταν πρόκειται όμως για οδήγηση μεγάλων αποστάσεων με μηδενικές εκπομπές, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με κυψέλες υδρογόνου έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Είπε ο Dr. Norbert Reithofer κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου. Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως η BMW στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, θα παρουσιάσει ένα αυτοκίνητο με κυψέλες υδρογόνου. Η ερώτηση που θα είχε πολύ ενδιαφέρον να απαντηθεί είναι: Η τεχνολογία θα είναι δική της ή της Toyota με την οποία συνεργάζεται ιδιαίτερα στενά τον τελευταίο καιρό ή της General Motors όπως είχε ακουστεί πριν μερικά χρόνια;

[Πηγή: BMW]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...