Η Universal θα χρησιμοποιήσει ψηφιακό Paul Walker στο Fast & Furious 7

Σχετικά άρθρα

paul walker

Στις 10 Απριλίου του 2015, σε λίγο περισσότερο από έναν χρόνο από σήμερα, το Fast & Furious 7 θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες και όλοι θέλουμε να δούμε το πως η Universal σκέφτηκε να αντικαταστήσει τον Paul Walker, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα προ μηνών.

Σύμφωνα με το NYdailynews, η Universal έχει προσλάβει τέσσερις ηθοποιούς οι οποίοι μοιάζουν αρκετά με τον Paul Walker. Αυτοί θα χρησιμοποιηθούν για το γύρισμα κάποιων σκηνών, με τους παραγωγους της ταινίας να δημιουργούν έναν ψηφιακό Paul Walker με την χρήση CGI τεχνικών, χρησιμοποιώντας την φωνή του ηθοποιού από παλαιότερα πλάνα, ώστε να ολοκληρωθεί η 7η ταινία.

Το στούντιο, οι παραγωγοί και ο σεναριογράφος της ταινίας, Chris Morgan αποφάσισαν να μην σκοτώσουν τον Brian O’Conner κατά τη διάρκεια του Fast & Furious 7, αλλά να τον “συνταξιοδοτήσουν” ώστε η σειρά των ταινιών να συνεχιστεί, ακόμη και χωρίς έναν από τους κύριους χαρακτήρες της.

Σήμερα οι τεχνικές CGI είναι τόσο καλές, που είναι σχεδόν δυσδιάκριτες από την πραγματικότητα, αλλά μόνο και μόνο που θα γνωρίζεις πως στις μισές σκηνές της ταινίας, ο Brian O’Conner που βλέπεις είναι ψηφιακό δημιούργημα, θα είναι κάτι το παράξενο, και ίσως κάτι το ασεβής. Βέβαια θα μου πεις, σε μια ταινία των 150 εκατ. δολαρίων, υπάρχουν τέτοιοι συναισθηματισμοί;

[Πηγή: NYdailynews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα