Επίσημο: Maserati GranTurismo MC Centennial Edition Coupe and Convertible

Σχετικά άρθρα

GranTurismo-GranCabrio-MC-Centennial-Edition-02

Χωρίς 150 teasers, μεγάλες δηλώσεις και δημιουργία “hype”, η Maserati παρουσίασε τις ειδικές GranTurismo MC Centennial Edition Coupe και Convertible. Όπως είναι εμφανές και από το όνομα, οι ειδικές αυτές εκδόσεις βγήκαν στην παραγωγή για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 100 ετών ζωής της εταιρίας.

GranTurismo-MC-Centennial-Edition-18

Τα μοντέλα, βασίζονται στην ήδη ικανότατη GranTurismo MC Stradale και είναι διαθέσιμα σε δύο ειδικά χρώματα (Magma Redκαι Inchiostro Blue) επιπλέον των τεσσάρων με τα οποία είναι διαθέσιμη η Gran Turismo MC. Για την Centennial Edition έχουν προστεθεί επίσης 4 νέα σχέδια για τις ζάντες ελαφρού κράματος και κάπου εκεί τελειώνουν οι αλλαγές στο εξωτερικό. Για το εσωτερικό, οι ειδικές εκδόσεις προσφέρονται με δερμάτινο σαλόνι μαύρου, γκρι ή λευκού χρώματος. Στην πρώτη και την δεύτερη περίπτωση, τη μονοτονία του μαύρου ή του γκρι “σπάνε” κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ στην τελευταία, μπλε. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί carbon διακοσμητικά σε διάφορα σημεία της καμπίνας.

GranCabrio-MC-Centennial-Edition-9

Κάτω από το καπό, η GranTurismo MC Centennial Edition διαθέτει τον ίδιο 4.7 λίτρων V8 που για την περίσταση, αποδίδει 10 άλογα περισσότερα από την MC Stradale, φτάνοντας την απόδοση στα 454 άλογα. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα αυτόματο 6-τάχυτο κιβώτιο της ZF. Τέλος, να σημειώσουμε πως τα φρένα είναι της Brembo και η ανάρτηση έχει διατηρήσει την αρχιτεκτονική και τις ρυθμίσεις της MC Stradale. Οι πωλήσεις της Maserati GranTurismo MC Centennial Edition Coupeκαι Convertible, θα ξεκινήσουν στις αρχές του Ιουλίου.

[Πηγή: Maserati]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...