Έκθεση Νέας Υόρκης 2014: Nissan Murano 2015 [w/video]

Σχετικά άρθρα

2015-Nissan-Murano3

Μετά την επίσημη παρουσίαση του ολοκαίνουριου 2015 Nissan Murano, το Ιαπωνικό CUV (Crossover Utility Vehicle) έκανε το ντεμπούτο του και στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Να θυμίσουμε πως εξοπλίζεται με έναν 3.5-λίτρων V6 κινητήρα, απόδοσης 260 ίππων και 325 Nm ροπής. Συνδυάζεται με CVT κιβώτιο Xtronic, με την κίνηση να μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς. Το σύστημα τετρακίνησης είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό. Η Nissan αναφέρει ότι είναι κατά 20% πιο οικονομικό εξαιτίας της μείωσης του βάρους, της βελτιωμένης αεροδυναμικής και του πιο αποδοτικού κινητήρα. Το εσωτερικό είναι, επίσης, εντελώς νέο και μοιάζει με αυτό του X-Trail, απλά με μεγαλύτερες διαστάσεις. Στα highlights της καμπίνας περιλαμβάνονται τα “Zero Gravity” καθίσματα ενώ στον standard εξοπλισμό είναι τόσο ο διζωνικός κλιματισμός όσο και η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 7 ιντσών (προσφέρεται και 8-ιντση).

Όσον αφορά στο design, το νέο Murano είναι μοντέρνο και συνεχίζει την “παράδοση” της Ιαπωνικής εταιρίας που την θέλει να προκαλεί με κάθε νέο της αυτοκίνητο. Σύμφωνα μάλιστα με τον Andy Palmer, επικεφαλής Product Planning της Nissan, η απόφαση για την υιοθέτηση αυτού του design ήταν συνειδητή και στρατηγική:

Όσο πλησιάζουμε τη Honda, αυτό που θα φέρει νέους πελάτες είναι το χαρακτηριστικό design των προϊόντων μας. Ειλικρινά, προτιμώ να έχω το 60% των ατόμων να λένε πως τους αρέσει και το υπόλοιπο 40% να λέει πως το μισεί, από το να έχω το 100% των ατόμων να λένε πως είναι απλά OK.

Υπολογισμένο ρίσκο λοιπόν από τη Nissan και αν κρίνουμε από τις πωλήσεις της εταιρίας, “τους βγαίνει”.

http://youtu.be/7ruPaIwakGM

[Πηγή: Nissan, Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...