Οι πρώτες live φωτογραφίες του Peugeot 2008 DKR από το Πεκίνο

Σχετικά άρθρα

Peugeot 2008 DKR live 1

Προ μερικών ημερών, η Peugeot αποκάλυψε το 2008 DKR, το αγωνιστικό με το οποίο θα επιστρέψει στο Rally Dakar το 2015, έπειτα από 25 χρόνια αποχής με στόχο φυσικά τη νίκη.

Peugeot 2008 DKR live 2

Σχεδιαστικά, το Peugeot 2008 DKR είναι εξαιρετικά επιθετικό. Οι πίσω πόρτες δεν υπάρχουν ποια, στην οροφή έχει τοποθετηθεί μία μεγάλη εισαγωγή αέρα, οι πρόβολοι έχουν μικρύνει, φορά εκτός δρόμου ελαστικά της Michelin, διαστάσεων 37″ (περίπου 94 εκατοστά) και το εξωτερικό είναι σχεδόν αγνώριστο χάρη στο εντυπωσιακό bodykit.

Peugeot 2008 DKR live 3

Με την έκθεση του Πεκίνου να ανοίγει τις πόρτες της την Κυριακή (του Πάσχα), το αγωνιστικό Peugeot έφτασε στην πόλη και τα Κινεζικά media μας παρέχουν τις πρώτες ζωντανές φωτογραφίες. Περισσότερες (και ποιοτικότερες) εικόνες θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

[Πηγή: CarNewsChina]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...