Rosberg: Καμία εχθρότητα με τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis-Hamilton-Nico-Rosberg

Ο Lewis Hamilton το έχει πει: δεν είναι φίλοι με τον Nico Rosberg. Αυτό, όμως, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι εχθροί μεταξύ τους. Στο Μπαχρέιν, οι δυο τους είχαν μια συναρπαστική μάχη για την πρώτη θέση, και τελικά ο Hamilton κράτησε μετά βίας τη νίκη. Μετά από τον αγώνα, υπήρξαν πανηγύρισαν το δεύτερο συνεχόμενο “1-2” τής ομάδας τους και μάλιστα δεν έλειψαν και μερικά “πειράγματα” για τη μάχη μεταξύ τους, με τον Hamilton να λέει ότι ήταν “τόσο κοντά” και τον Rosberg να πιάνει το κεφάλι του επειδή δεν μπόρεσε να του πάρει τη νίκη.

Παρόλο που η μάχη ήταν πολύ δυνατή και… πεισματική, οι δύο W05 δεν “τραυματίστηκαν”, και ο Γερμανός ισχυρίζεται πως αυτός και ο team-mate του δεν ξεπέρασαν τα όρια.

Το μόνο παράδειγμα που νομίζω ότι ξεπέρασα τα όρια ήταν όταν μίλησα στην ενδοεπικοινωνία. Όλα τ’ άλλα παραδείγματα ήταν πολύ δύσκολα αγωνιστικά, αλλά με τον απαραίτητο σεβασμό. Αν έχεις την εσωτερική, είσαι το αφεντικό· είναι η στροφή σου όσο είσαι μπροστά. Ας μείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι στα εξωτερικά θέματα.

Η Mercedes έχει μιλήσει με τους οδηγούς της για τέτοιου είδους μάχες, και ο 28χρονος το βρίσκει πολύ λογικό να συμβαίνει αυτό, ιδιαίτερα μετά από έναν αγώνα σαν αυτόν τής περασμένης Κυριακής.

Είναι απολύτως φυσιολογικό σαν ομάδα, όταν υπάρχουν καταστάσεις ή αγώνες που έχουν συμβεί πολλά κι έντονες μάχες, να καθίσουμε και να συζητήσουμε. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι ξέρουμε τις απόψεις των άλλων, τις εξετάζουμε, το αφήνουμε πίσω μας και παίζουμε σκληρή επίθεση.

Μετά τον αγώνα, είδα ότι επιτέθηκα πολύ και ήθελα να περάσω. Ακόμα κι όταν δεν ήμουν κοντά για να περάσω, απλά “βούτηξα” στα φρένα τής εσωτερικής και δεν έγινε τίποτα, απλά έπαιζα επίθεση και αυτό δε σήμαινε ότι δε θα τερματίσουμε τον αγώνα.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...