Περισσότερες φωτογραφίες του Mercedes-Benz Concept Coupe

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz Concept Coupe

Αύριο το πρωί η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει την Mercedes-Benz Concept Coupe στην έκθεση του Πεκίνου και ήδη κυκλοφόρησαν επίσημες φωτογραφίες της. Το πρωτότυπο μας δείχνει το πως θα μοιάζει η MLC, η πρόταση της Mercedes στη κατηγορία της BMW X6.

Υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας, με μεγάλη γρίλια, μέσα στην οποία υπάρχει το σήμα της εταιρίας. Διαθέτει μεγάλους τροχούς, έντονα κεκλιμένη γραμμή οροφής, πανοραμική οροφή και αναδυόμενες χειρολαβές στις πόρτες. Επίσης διαθέτει λεπτά πίσω φωτιστικά σώματα, διαχύτη και διπλές απολήξεις.

Η coupe έκδοση παραγωγής της ML-Class θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της πόλη Tuscaloosa στην Αλαμπάμα, σε αυτό που η Daimler έχει επενδύσει 2 δις δολάρια για να το αναβαθμίσει. Θα γίνει το 5ο μοντέλο που κατασκευάζεται στο αμερικάνικο εργοστάσιο, αφού σε αυτό ήδη κατασκευάζονται τα ML-Class, GL-Class, R-Class, ενώ το 2014 θα ξεκινήσει και η παραγωγή της νέας C-Class.

Από μηχανικής πλευράς, στη γκάμα θα υπάρχει ο V6 diesel 3.0-λίτρων απόδοσης 258 ίππων, ο V6 βενζινοκινητήρας 3.5-λίτρων απόδοσης 306 ίππων αλλά και ο V8 4.6-λίτρων απόδοσης 435 ίππων. Φυσικά θα υπάρχει και μια υβριδική έκδοση αλλά και η GLS 63 AMG η οποία θα φορά τον twin-turbo V8 5.5-λίτρων απόδοσης 525 ίππων με 700 Nm ροπής.

Η Mercedes-Benz “αναγκάστηκε” να βγάλει ένα τέτοιο μοντέλο στην αγορά, μιας και υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τέτοια οχήματα. Μάλιστα θα είναι αρκετά επικερδής για την εταιρία, αφού δεν χρειάστηκε να επενδύσει πολλά χρήματα για την ανάπτυξή του, δεδομένου πως πρόκειται για μια διαφορετική έκδοση της ML.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...