Rosberg: Δυσκολεύτηκα στο φρενάρισμα

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Κατώτερος των προσδοκιών ήταν ο Nico Rosberg στις σημερινές κατατακτήριες. Ο οδηγός τής Mercedes δεν μπορούσε ν’ απειλήσει τον team-mate του στο βρεγμένο, όπως μαρτυρούν και τα 1.3 δευτερόλεπτα διαφοράς από τον Lewis Hamilton στο Q3. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γερμανός θα πρέπει να τοποθετήσει το μονοθέσιό του στην 4η θέση του grid, αφού οι δύο Red Bull ήταν ταχύτερες σήμερα.

Τι έφταιξε, όμως, για την κακή απόδοση του 28χρονου; Πώς μπορούν να δικαιολογηθούν τα 1.1 δευτερόλεπτα από τον team-mate του, και μάλιστα βλέποντας ανάποδα την πίστα στην τελευταία στροφή; Παραδέχεται ότι δεν τα πήγε καλά σήμερα, ενώ δυσκολεύτηκε με τη συμπεριφορά του μονοθεσίου του στις ζώνες φρεναρίσματος.

Απλά προσπαθούσα πολύ σκληρά και ήμουν παντού πιο αργός στον τελευταίο μου γύρο, έτσι πήγα στην τελευταία στροφή κι έπρεπε να δω αν μπορεί να γίνει κάτι μαγικό που να μου δώσει λίγο χρόνο, αλλά δε συνέβη αυτό. Πραγματικά άλλαξε πολύ. Απλά δεν ήμουν αρκετά γρήγορος σε γενικές γραμμές.

Ωστόσο, ο Γερμανός πιστεύει ότι το πρόβλημα που είχε σήμερα με την πέδηση οφείλεται κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στη βροχή και δεν περιμένει να συμβεί το ίδιο και αύριο, που ο αγώνας θα είναι μάλλον στεγνός.

Γενικά, δεν ήμουν γρήγορος σήμερα· αυτό ήταν το κύριο θέμα. Δυσκολευόμουν με τα φρένα και γι’ αυτό ο χρόνος μου στο τελευταίο κομμάτι ήταν τόσο κακός. Το φρενάρισμα ήταν πραγματικά δύσκολο και αυτό είναι κρίμα. Δε νιώθω πολύ άνετα τώρα, αλλά στο στεγνό, θα είναι μικρότερο το πρόβλημα.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...