Νέες αλλαγές στη διάρθρωση του αγωνιστικού τμήματος κάνει η Ferrari

Σχετικά άρθρα

FERRARI DAY 2012

Η πρόσληψη του Marco Mattiacci στη θέση του Stefano Domenicali φαίνεται ότι φέρνει νέες αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα της Scuderia Ferrari.

Η Ferrari και ο πρόεδρός της Luca di Montetzemolo φαίνεται να έχει δώσει άμεση προτεραιότητα για μία μεγάλη αναδιάρθρωση του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας.

Στο επίσημο site της Scuderia Ferrari αναφέρεται ότι ο Luca di Montetzemolo ζήτησε την άμεση αναθεώρηση και τον εξορθολογισμό των εσωτερικών διαδικασιών με σκοπό να εξαλείψει τα ενδιάμεσα στάδια της γραφειοκρατίας, ώστε οι διαδικασίες της ομάδας να γίνουν πιο ευέλικτες και αποτελεσματικές όσον αναφορά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Ταυτόχρονα, προκειμένου να απλουστευθεί η οργάνωση της Scuderia Ferrari, υπήρξαν περικοπές στον αριθμό των συμβούλων και αύξηση των πόρων σε τομείς-κλειδιά, έτσι ώστε να γίνει καλύτερη η F14-Τ.

Η Ιταλική ομάδα έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της να της παρέχουν μεγαλύτερη υποστήριξη, μειώνοντας τον χρόνο παράδοσης των νέων εξαρτημάτων τους, για να μπορέσουν να έχουν ταχύτερα τα νέα τμήματα στο μονοθέσιό τους.

Ο βασικός στόχος της Ιταλικής ομάδας είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα σε όλες τις διαδικασίες της ομάδας.

ΠηγήFerrari

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα