Η A-Class θα παραμείνει η μικρότερη Mercedes-Benz. Αποκλείεται το λανσάρισμα της X-Class

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz A200 BlueEFFICIENCY

Ο CEO της Daimler, Dieter Zetsche, ξεκαθάρισε πως η A-Class θα παραμείνει το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της Mercedes-Benz αλλά η Smart μπορεί να επεκταθεί στα subcompacts.

Το συζητήσαμε επί μακρόν και αποφασίσαμε πως δεν πρόκειται να συμβεί. Υπάρχει η πιθανότητα η Smart να επεκταθεί στην κατηγορία των subcompact αλλά δεν το αποφασίσαμε ακόμα.

Δήλωσε ο Zetsche. Η όλη ιστορία, ξεκίνησε από δημοσίευμα Γερμανικών μέσων που έλεγε πως η Mercedes ετοιμάζει την “X-Class”, ένα μοντέλο που θα κυκλοφορούσε το 2016 και θα ανταγωνιζόταν τα MINI και τα μπροστιοκίνητα μοντέλα της BMW. Όμως σύμφωνα με τον CEO, ένα Mercedes μοντέλο στην συγκεκριμένη κατηγορία, θα ήταν πολύ δύσκολο να είναι προσοδοφόρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...