Η νέα Mercedes S500 Plug-in Hybrid είναι ταχύτερη και πιο οικονομική από το αναμενόμενο

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz-S500-Plug-In-Hybrid-1

Η Mercedes-Benz, λίγο πριν το λανσάρισμα της S500 Plug-In Hybrid τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε κάποιες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο.

Ενώ αρχικά, η Mercedes υπολόγιζε μέση κατανάλωση της τάξης των 3 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, το νούμερο αυτό μειώθηκε στα 2.8 λίτρα/100km, κάτι που σύμφωνα με την εταιρία, επιτρέπει στο αυτοκίνητο να γίνει “το πρώτο πολυτελές sedan με επίσημη κατανάλωση κάτω των 3 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα”. Εκτός από τη νέα, μειωμένη μέση κατανάλωση καυσίμου, η Mercedes ανακοίνωσε πως η ηλεκτρική αυτονομία του μοντέλου βελτιώθηκε κατά 3 χιλιόμετρα (από 30km στα 33) ενώ και ο χρόνος που χρειάζεται για να επιταχύνει στα 100km/h από στάση, έπεσε από τα 5.5 δευτερόλεπτα, στα 5.2!

Να θυμίσουμε πως η S500 Plug-In Hybrid, κινείται από έναν twin-turbo V6 με χωρητικότητα 3 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα 107 ίππων για συνδυαστική ιπποδύναμη 435 ίππων και ροπή της τάξης των 650 Nm.

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...