Maldonado: Ο νέος κινητήρας έχει 60 ίππους παραπάνω

Σχετικά άρθρα

Silverstone, Northamptonshire, England. Saturday 5 July 2014. Pastor Maldonado, Lotus F1. Photo: Alastair Staley/Lotus F1 Team. ref: Digital Image _R6T1864

Επόμενη στάση στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, είναι το GP του Hockenheim. Εκτός από τα εξελιγμένα εξαρτήματα που περιμένουμε να δούμε στο μονοθέσιο της McLaren, φαίνεται πως και η Lotus σκοπεύει να φέρει αναβαθμίσεις στην φετινή της αχίλλειος πτέρνα, το power unit της Renault.

Ο Pastor Maldonado, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να συγκεντρώσει βαθμούς, δοκίμασε τον αναβαθμισμένο κινητήρα της Renault στις δοκιμές του Silverstone, και δήλωσε χαρούμενος που θα τον έχει στη Lotus E22 στον επόμενο αγώνα.

Ξαφνικά, ήταν σαν να έχω δύο κινητήρες. Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε, οι διαφορές ανάμεσα στον παλαιό και τον νέο κινητήρα, είναι της τάξης των 60 ίππων.

Silverstone, Northamptonshire, England. Saturday 5 July 2014. Romain Grosjean, Lotus F1. Photo: Alastair Staley/Lotus F1 Team. ref: Digital Image _79P0149

Σύμφωνα με τον έτερο οδηγό της ομάδας, Romain Grosjean, η Γερμανική πίστα θα είναι ένα καλό τεστ για να ελεγχθεί η πρόοδος της ομάδας.

Έχουμε δουλέψει σκληρά για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας στις αργές στροφές, οπότε το Hockenheim θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς. Εκτός από το σημείο πριν από τη φουρκέτα, δεν υπάρχουν πραγματικές ευθείες, οπότε οι κινητήρες θα μετρηθούν περισσότερο στην επιτάχυνση παρά στην τελική ταχύτητα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...