Μία Alfa Romeo TZ3 Stradale by Zagato, πωλείται στις Η.Π.Α. έναντι $699.900

Σχετικά άρθρα

Zagato-Alfa-TZ3-Stradale-1[2]

Ή εναλλακτικά, πώς μπορεί μία Viper να κοστίζει 699.900 δολάρια. Γιατί ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, κάτω από το γεμάτο καμπύλες, Zagato όσο-δεν-πάει, παρουσιαστικό, είναι μία DodgeViper. Όπως και να έχει, μόλις 9 παραδείγματα της Alfa Romeo TZ3 Stradale Zagato έχουν κατασκευαστεί και ένα από αυτά, πωλείται αυτή τη στιγμή στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α.

Zagato-Alfa-TZ3-Stradale-2[2]

Είναι Metallic Brown χρώματος με Chestnut, δερμάτινο εσωτερικό ενώ όπως προείπα, κινείται από τον 8.4 λίτρων V10 κινητήρα της  Viper ACR που αποδίδει 640 ίππους. Επίσης, δεν ξέρω πώς τα κατάφερε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, αλλά η συγκεκριμένη TZ3 Stradale έχει μόλις 510 χιλιόμετρα στο οδόμετρο!

Zagato-Alfa-TZ3-Stradale-13[2]

Αν σου αρέσει το ιδιαίτερο στυλ του Zagato, το chassis αλλά και το εσωτερικό της Viper και έχει 699.900 δολάρια πρόχειρα, μπορείς να κάνεις αυτό το συλλεκτικό αυτοκίνητο δικό σου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πως οι ευροεκλογές και οι αμερικάνικες εκλογές επηρεάζουν τα σχέδια της Alfa Romeo

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των εκλογών στις ΗΠΑ που θα καθορίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα μπορούσαν να επηρεάσουν...

Η Zagato παρουσίασε το AGTZ Twin Tail, ένα Alpine A110 με δύο “ουρές”

Η Zagato παρουσίασε σήμερα το νέο της project, το οποίο υλοποίησε σε συνεργασία με τον Πολωνό αντιπρόσωπο υπεραυτοκίνητων La Squadra. Αυτό ονομάζεται AGTZ Twin...
Autoblog.gr