Απογοήτευση από Vettel και Alonso

Σχετικά άρθρα

479868323KR00046_F1_Grand_P

Η κυριαρχία της Mercedes έχει κάνει τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά και τους οδηγούς, να εστιάζουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα του 2015. Ανάμεσα σε αυτούς τους πιλότους είναι και οι Sebastian Vettel και Fernando Alonso, οι οποίοι ακούνε με δυσπιστία πλέον τις υποσχέσεις των ομάδων τους.

Η Renault, βασιζόμενη στις αναλύσεις της Total, υπολόγισε αύξηση 12 ίππων στην απόδοση του Γαλλικού κινητήρα για το GP Γερμανίας. Σύμφωνα όμως με τον περσινό πρωταθλητή, δεν υπήρξε κάποια διαφορά στο power unit της Red Bull. Μάλιστα, ο Γερμανός πιλότος υποστήριξε πως εκτός από τη Renault, πρέπει και η ίδια η ομάδα του να κάνει καλύτερη δουλειά.

Σίγουρα ήταν μια απογοήτευση καθώς ελπίζαμε σε κάτι παραπάνω. Η μεγάλη εξέλιξη δεν ήρθε, ελπίζω όμως να έρθει. Είναι δύσκολο να πω αν θα έρθει σε μια εβδομάδα, αλλά υπάρχουν κάποιοι λόγοι που δεν λειτούργησε.

Μιλώντας για τα μονοθέσια της Williams, ο Vettel πρόσθεσε στις δηλώσεις σου:

Η ταχύτητά τους στις κατατακτήριες είναι φοβερή, όμως νομίζω πως μπορούμε να τους φτάσουμε. Απλά δεν έχουμε το κράτημα και γλιστράμε πολύ. Οι υπόλοιποι κάνουν καλύτερη δουλειά.

GP GERMANIA F1/2014

Αντίστοιχη ήταν και η στάση του Fernando Alonso, ο οποίος είδε μια πρώτη ματιά από τα σχέδια που έχει βάλει σε εφαρμογή η Ferrari, για να επανέλθει η Ιταλική ομάδα στην κορυφή της Formula 1. Όταν ο James Allison ρωτήθηκε -από δημοσιογράφους- για την παρουσίαση που του έκανε, τους παρότρυνε να ρωτήσουν τον ίδιο τον Ισπανό για την άποψή του. Η απάντηση του Alonso, όμως, δεν πρέπει να άρεσε και πολύ στον Βρετανό τεχνικό της Scuderia.

Είμαι 14 χρόνια στη Formula 1 και έχω ακούσει πολλά σχέδια. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, τον Νοέμβριο είναι ακόμα καλύτερες και μέχρι τον Γενάρη είναι κορυφαίες. Μόνο τον Φεβρουάριο, όμως, έχεις όλα τα δεδομένα.

Η Mercedes απέδειξε ότι μπορεί να κυριαρχήσει στη σύγχρονη Formula 1, ενώ εμείς δεν δουλέψαμε τόσο καλά με τους νέους κανονισμούς. Δεν είμαστε στο όριο όπως τα προηγούμενα χρόνια, οπότε πιστεύω πως θα δούμε μεγαλύτερη βελτίωση για το 2015. Αυτή την ελπίδα έχουμε, όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα