Zeus Twelve Gold & White Collection, σκάφος, sportcar και μοτοσυκλέτα, σετάκι

Σχετικά άρθρα

Zeus Twelve - Gold and White Collection

H Zeus Twelve παρουσίασε την Gold & White Collection, που απευθύνεται για εκείνους τους ανθρώπους που έχουν πολλά εκατομμύρια στα τραπεζικά τους βιβλιάρια. Η συλλογή αποτελείται από ένα πολυτελές γιοτ, ένα σπορ αυτοκίνητο και μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με το σκάφος αναψυχής, το Avalonne όπως το ονομάζει η εταιρία, να μπορεί να μεταφέρει 8 άτομα στο κατάστρωμα και άλλα 4 στις καμπίνες του, έχει μήκος 12,5 μέτρα και μπορεί να πιάσει τελική ταχύτητα 40 κόμβων. Στην αγορά θα βγει το 2017.

Το Scionne sportscar βασίζεται πάνω στην Lotus Elise με την εταιρία να υπόσχεται πως προσφέρει “άψογο χειρισμό και επιδόσεις”, με το εσωτερικό του να διαθέτει πολυτελείς λεπτομέρειες και χειροποίητα διακοσμητικά. Θα είναι διαθέσιμο από το 2016.

Τέλος η Thorium, η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της από το 2015 και διαθέτει σύστημα ήχου της Bang & Olufsen που μπορεί είτε να συνδεθεί με τον κινητήρα, ώστε να δημιουργήσει έτσι έναν ψεύτικο ήχο ενός κινητήρα βενζίνης, είτε να αναπαράγει την αγαπημένη μουσική του αναβάτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...