Hamilton: Πάω τόσο αργά που καταντάει βαρετό

Σχετικά άρθρα

332134778-3953162572014

Ότι τα φετινά μονοθέσια είναι αρκετά πιο αργά σε σχέση με αυτά του πρόσφατου παρελθόντος, το έχουμε αναλύσει, χθες όμως, ο Lewis Hamilton δήλωσε πως πήγαινε τόσο αργά, που άρχισε να βαριέται! Ο Βρετανός βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των χρόνων τόσο στο FP1, όσο και στο FP2, αλλά όπως διάβασες κι εχθές, τα λάστιχα της Pirelli αντιμετωπίζουν στην Ουγγαρία προβλήματα με τη φθορά και την υπερθέρμανση. Η φύση της πίστας που ταλαιπωρεί το πίσω ζευγάρι ελαστικών, οι παραδοσιακά υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και η έλλειψη του FRIC, δημιούργησαν πονοκεφάλους σε οδηγούς και ομάδες.

Τα ελαστικά δεν αισθάνονται και πολύ καλά εδώ. Υπήρχε σήμερα (σ.σ. χθες) πάρα πολύ κακή πρόσφυση εκεί έξω. Δεν ξέρω αν φταίνε τα ελαστικά ή η πίστα, αλλά ήταν κακή. Οδηγείς τόσο αργά, για να προστατέψεις τα ελαστικά, που αισθάνεσαι σαν να επιβραδύνεις πάρα πολύ, στο σημείο που καταντάει λίγο βαρετό.

Ιδίως με την πρόσφυση να είναι τόσο χαμηλή, ίσως αύριο (σ.σ. σήμερα) να βελτιωθεί, θα είναι σημαντικότατη η θέση (στην εκκίνηση), διότι θα είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσεις από κοντά (άλλο μονοθέσιο).

Ακόμη κι έτσι, ξέρω 20 άλλους οδηγούς, που σίγουρα θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του Hamilton στη Mercedes. Ο Lewis αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα στις κατατακτήριες του GP Γερμανίας, με τις Mercedes και Brembo να μην έχουν ακόμη καταλήξει ως προς την αιτία. Την από κοινού ανακοίνωση που εξέδωσαν, μπορείς να την διαβάσεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

[Photo Copyrights: Mercedes AMG F1 Team]
[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]
Following the accident experienced by Lewis Hamilton last Saturday at Hockenheim, Brembo and Mercedes AMG Petronas F1 Team have been working hand in hand to analyse and identify the causes of the failure.

There is currently no clear evidence of a single cause of failure and our continuing rigorous analysis will take into account multiple factors which could have contributed to the incident.

The results of this technical analysis will be communicated as soon as they are available.

Formula One is a domain of advanced development where technologies are pushed to their limits and in which strong partnerships are crucially important.

Brembo and Mercedes AMG Petronas F1 Team remain committed to a close working relationship in the future.
[/learn_more]

ΠηγήCrash

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...