Το GPS του Tesla Model S δεν λειτουργεί στην Κίνα

Σχετικά άρθρα

Tesla Model S

Υπάρχει ένα ποσοστό ιδιοκτητών Tesla Model S που απλά σιχαίνονται το σύστημα πλοήγησης του. Όπως και να έχει όμως, τουλάχιστον υπάρχει και λειτουργεί, έστω και προβληματικά αν τους πιστέψουμε. Αυτό είναι κάτι που δυστυχώς δεν μπορεί να πει κάποιος στην Κίνα αφού εκεί, το GPS του Model S, απλά δεν λειτουργεί.

Η επίσημη δικαιολογία της Tesla, έχει ως εξής:

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει σύστημα πλοήγησης στο Κινεζικό Model S καθώς οι χάρτες της Google δεν υποστηρίζονται στην χώρα. Ωστόσο, υπάρχουν ομάδες που εργάζονται σε μία λύση του προβλήματος με κείμενο στα Κινέζικα και αναγνώριση ομιλίας. Σχεδιάζουμε να παρουσιάσουμε πλοήγηση στα Κινέζικα αυτοκίνητα αργότερα μέσα στη χρονιά (οι ιδιοκτήτες έχουν ήδη ενημερωθεί). Όταν είναι διαθέσιμη, οι χάρτες θα περάσουν τα αυτοκίνητα μέσω αναβαθμίσεων στο λογισμικό.

Ένα πρόβλημα επιπλέον που πρέπει να αντιμετωπίσει η Tesla βέβαια, είναι ότι δεν μπορεί να περάσει τις αναβαθμίσεις ασύρματα και απομακρυσμένα όπως πχ στις Η.Π.Α. Θα πρέπει να βασιστεί στον παραδοσιακό τρόπο.

ΠηγήChina EV

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...