Εντυπωσιασμένος ο Tost από τον Kvyat

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Hungary - Previews

Ένας από τους τρεις πρωτοεμφανιζόμενους οδηγούς για φέτος βρίσκεται στο στρατόπεδο της Toro Rosso και δεν είναι άλλος από τον Daniil Kvyat. Ο Ρώσος όχι απλά είναι ο νεότερος οδηγός για φέτος στο grid, αλλά κατέχει πλέον το ρεκόρ τού νεότερου οδηγού που βαθμολογήθηκε στην ιστορία τού αθλήματος, με την 9η θέση που πήρε στην Αυστραλία, σε ηλικία 19 ετών και 324 ημερών.

Η συνέχεια για τον Kvyat δεν ήταν τόσο καλή, καθώς έχει βαθμολογηθεί στους 4 από τους 11 πρώτους αγώνες, έχοντας συγκεντρώσει 6 βαθμούς, 5 λιγότερους από τον team-mate του. Παρ’ όλα αυτά, ο Πρόεδρος τής Toro Rosso, Franz Tost, είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη έως τώρα απόδοση του νεαρού Ρώσου.

Κάνει πολύ καλή δουλειά, δεδομένου ότι έκανε λίγα χιλιόμετρα πριν από το ξεκίνημα της σεζόν, οδηγεί πολύ καλά, δείχνοντας ότι έχει φυσική ταχύτητα. Εξίσου σημαντικό είναι πως δεν έχει κάποιο ατύχημα, ούτε έχει κάνει κάποια λάθη. Κάνει φανταστική δουλειά.

Scuderia Toro Rosso F1 Launch

Ο Αυστριακός δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον έτερο οδηγό τής ιταλικής ομάδας, Jean-Eric Vergne, τονίζοντας την προσφορά του στη βελτίωση του μονοθεσίου.

Υπέφερε από πολλά προβλήματα αξιοπιστίας, αλλά, όταν το μονοθέσιό του ήταν καλό, είχε καλή απόδοση. Χάρη στην εμπειρία του, έχει σημαντική συμβολή στην τεχνική ανάπτυξη της ομάδας και είμαι πεπεισμένος ότι έχει ακόμα περισσότερα να δώσει.

[Photo Copyrights: Getty Images/Scuderia Toro Rosso]

ΠηγήToro Rosso

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα