Villeneuve: Hamilton και Vettel θα αλλάξουν ομάδες

Σχετικά άρθρα

Jacque Villeneuve 2

Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Jacques Villeneuve, ο οποίος είναι συχνά μπροστά από τις Ιταλικές κάμερες, προσφέροντας τα φώτα του στις μεταδόσεις του Sky, μας έχει συνηθίσει σε μοναδικές δηλώσεις. Πολλές φορές έχει ασκήσει κριτική τόσο στον Sebastial Vettel, όσο και στον Kimi Raikkonen, θεωρώντας –μάλιστα- τον δεύτερο ανάξιο πρωταθλητή του 2007. Αυτή τη φορά ο Καναδός τα βάζει με όλους και με όλα, θέλοντας και αυτός οδηγούς ήρωες.

Οι κανόνες περιορίζουν πολύ τους οδηγούς. Πάντοτε θεωρούσα τη Formula 1 extreme σπορ, όχι πια. Το άθλημα δεν είναι πλέον αγνό, λόγω κανονισμών. Έχουν γίνει πλέον όλα τεχνητά, οι οδηγοί δεν χρειάζεται καν να προσπαθούν. Παλαιότερα έμπαινες στη Formula 1 ως 20-χρονος, αλλά ήσουν ήδη άντρας. Τώρα σου δίνουν την εντύπωση πως η οδήγηση είναι σαν να παίζουν με Lego. (Η Formula 1) είναι βαρετή και χάνουμε θεατές. Μπορεί ο καθένας να καταλάβει πως κάτι λείπει.

Ο Hamilton δεν θα παραμείνει για πολύ στη Mercedes. Όλοι στην ομάδα θέλουν έναν Γερμανό για πρωταθλητή. Απλά έφεραν τον Lewis για να κάνουν καλύτερο τον Nico. Ο Sebastian πρέπει να φύγει από τη Red Bull. Το κοινό ήδη αλλάζει γνώμη για αυτόν, τον θεωρούν έναν μέτριο οδηγό σε ένα μέτριο μονοθέσιο.

Jacques Villeneuve

Σύμφωνα με τον Oskari Saari, σχολιαστή για το Φιλανδικό κανάλι αναμετάδοσης των αγώνων Formula 1, ο Villeneuve κάνει τις δηλώσεις του για τα πρωτοσέλιδα.

Ο Jacques είναι φοβερός χαρακτήρας. Πάντα μου αρέσει να τον συναντάω, γιατί πάντα μου αρέσει να διαφωνώ μαζί του. Είναι πάντα χαμογελαστός και πάντα σε καλή διάθεση όταν τον βλέπω.

Πέρσι είχε πει τα χειρότερα για τον Valtteri Bottas. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο τον ρώτησα για την τωρινή του γνώμη και παραδέχτηκε ότι φέτος (ο Bottas) τα πηγαίνει καλύτερα από πέρσι. Θεωρώ πως όσα λέει τα λέει για πλάκα και για τις επικεφαλίδες.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα