Mercedes: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να λύσουμε τα προβλήματα αξιοπιστίας

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Δεν είναι λίγα τα προβλήματα ταλαιπώρησαν τη Mercedes στους 11 πρώτους αγώνες. Αυτά δεν έχουν να κάνουν με την ταχύτητα του γερμανικού μονοθεσίου, αλλά με την αξιοπιστία του, καθώς δεν είναι το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο στο grid. Στους δύο τελευταίους αγώνες, ο Lewis Hamilton αντιμετώπισε πρόβλημα στις κατατακτήριες -στη Γερμανία με τα φρένα, στην Ουγγαρία με φωτιά στον κινητήρα-, κάτι που τον ανάγκασε να ξεκινήσει από πολύ πίσω. Και στη Βρετανία, όμως, ο Nico Rosberg εγκατέλειψε από την πρώτη θέση, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στην καλοκαιρινή διακοπή.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής τής ομάδας, Toto Wolff, θέλει να βλέπει τους οδηγούς του να μάχονται μ’ ένα μονοθέσιο δίχως προβλήματα και επισημαίνει ότι η αξιοπιστία αποτελεί την νούμερο ένα προτεραιότητα για το μέλλον.

Η αξιοπιστία είναι το κύριο μέλημά μας. Έτσι, θα πρέπει να πιέσουμε όσο μπορούμε και να καταλάβουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Προσπαθούμε να ταξινομήσουμε και να λύσουμε τα προβλήματα και, όταν τα διορθώσεις, είσαι πίσω, κυνηγάς, αλλά δε μειώνεις πραγματικά τη διαφορά. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να τ’ αναλύσουμε όλα σωστά και να επιστρέψουμε με περισσότερη δύναμη μετά από την καλοκαιρινή διακοπή.

Niki Lauda

Οι ισχυρισμοί κάποιων πως μπορεί η Mercedes ηθελημένα να “επιλέγει” τα προβλήματα στο μονοθέσιο του Hamilton απορρίπτονται από τον μη-εκτελεστικό Πρόεδρο, Niki Lauda.

Μισώ αυτή τη συζήτηση. Και οι δύο, από την πρώτη μέρα, έχουν το ίδιο μονοθέσιο, τα πάντα είναι ίδια. Δυστυχώς, ο κινητήρας που απέτυχε ήταν του Lewis. Αυτά τα πράγματα δε θα πρέπει να γίνονται. Θα τα διορθώσουμε. Θέλουμε να έχουν το ίδιο υλικό και ν’ ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον όπως θέλουν.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr