H Ferrari 250 GTO που πωλείται έναντι 47,6 εκατ. ευρω είναι ρέπλικα

Σχετικά άρθρα

Bonhams to Auction Ferrari 250 GTO Without Reserve!

Τη προηγούμενη εβδομάδα είδαμε να βγαίνει προς πώληση μια εκ των 33 Ferrari 250 GTO που διασώζονται μέχρι σήμερα, σε γνωστό γερμανικό site πωλήσεων αυτοκινήτων.

Σήμερα, μαθαίνουμε από έναν ιστορικό της Ferrari, τον Mercel Massini, με βαθιές γνώσεις στα αυτοκίνητα της, να πιστεύει σθεναρά ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελεί μια πολύ καλή ρέπλικα και όχι αυθεντικό κομμάτι. Σε συνέντευξη του στο αμερικάνικο CNBC δηλώνει ότι έχει εντοπίσει όλες τις 250 GTΟ που κατασκευάστηκαν μεταξύ του 1962 και 1964, και αυτή δεν είναι μια από αυτές.

Χωρίς να είμαι ειδικός, πραγματικά πιστεύω ότι πρόκειται για “απάτη”, καθώς μου φαίνεται αδιανόητο να πωλούνται τέτοια αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο site και όχι από κάποιο οίκο δημοπρασιών.

ΠηγήCNBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...

Ασφαλιστική δίνει αποζημίωση €530.000 για τρακαρισμένη Ferrari SF90 Stradale

Το περασμένο φθινόπωρο ένας ιδιοκτήτης μιας Ferrari SF90 Stradale είχε ένα ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο της Φινλανδίας, με τον οδηγό να διευκρινίζει ότι κινούταν εντός...
Autoblog.gr