O Chris Harris οδηγεί τη LaFerrari, αλλά το video δεν ειναι αρκετό

Σχετικά άρθρα

LaFerrari 963hp on Road and Track

Μπορεί να έχουμε δει ουκ ολίγες φορές review της LaFerrari, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλοι περιμέναμε το αντίστοιχο από τον Chris Harris.

Δυστυχώς όσο απολαυστικό είναι να τον βλέπεις να οδηγάει το ιταλικό hypercar, τα ούτε 3 λεπτά που διαρκεί είναι πάρα πολύ λίγα για να μας δώσουν αυτό που περιμέναμε από τον Βρετανό δημοσιογράφο. Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από αυτός που διάβασες χθες, ότι δηλαδή το /Drive, το διάσημο κανάλι του YouTube ανακοίνωσε πως γίνεται συνδρομητικό, δημιουργώντας ένα νέο κανάλι στο YouTube, το /Drive+. Εκεί μέσα μπορείς να δεις ολόκληρο το 15-λεπτο review, καθώς και την επεξήγηση του εσωτερικού της LaFerrari.

Φυσικά η καθυστέρηση προβολής του συγκεκριμένου review μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς ενώ τα πλάνα έχουν γυριστεί από τον περασμένο Απρίλιο, και το εμπάργκο της Ferrari ίσχυε μέχρι τον Μάιο, η χρονική στιγμή που επέλεξαν να το προβάλουν συμπέφτει με αυτή της έναρξης των συνδρομών του καναλιού.

http://youtu.be/h33H91Ipyy4

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...