Η Mercedes δεν θα ακυρώσει το συμβόλαιο του Michael Schumacher

Σχετικά άρθρα

c29e6b6b79084b81806ac0289fd79383

Ο Γερμανός πρωταθλητής βρίσκεται στο μακρύ ταξίδι της ανάρρωσης από τους σοβαρούς τραυματισμούς που αποκόμισε σε ατύχημα το Δεκέμβρη, όταν έκανε σκι. Τα τελευταία νέα, από τη γυναίκα του Corinna, ήταν ενθαρρυντικά, με τον πρόεδρο της Daimler, Dieter Zetsche, να εύχεται τα καλύτερα στο Schumacher, τονίζοντας παράλληλα πως η εταιρεία του δεν σκέφτεται να τερματίσει το συμβόλαιο που έχουν μαζί του.

Είμαστε ευχαριστημένοι με την τελευταία θετική εξέλιξη και ελπίζουμε ειλικρινά ότι αυτή θα συνεχιστεί. Δεν έχουμε κάνει κάποια σκέψη για να αλλάζει κάτι στο συμβόλαιό του.

Ο Schumacher συνέχισε να είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους πιλότους, ακόμη και μετά από την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Αυτό οφείλεται σε συμφωνίες με βασικούς χορηγούς, που θέλησαν να παραμείνουν στο πλάι του, παρότι εκείνος δεν βρισκόταν μέσα στα μονοθέσια. Έως τώρα, μόνο η Rosbacher, εταιρεία εμφιάλωσης ανθρακούχου νερού, ανακοίνωσε πως κατά πάσα πιθανότητα θα διακόψει τη συνεργασία της με τον Γερμανό, μετά το τέλος του 2014, με την εταιρεία επενδύσεων Deutsche Vermögensberatung AG να μη δίνει σαφή απάντηση για το τι θα κάνει εκείνη:

Προς το παρόν, η υγεία του Michael Schumacher βρίσκεται στην πρώτη θέση…. Στηρίζουμε το Michael Schumacher και την οικογένειά του και τους ευχόμαστε όλη την ενέργεια που μπορεί να φανταστεί κανείς, πράγμα που χρειάζονται για τους επόμενους μήνες.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά, όπως για παράδειγμα η πώληση του ιδιωτικού τζετ του Γερμανού από τη γυναίκα του. Το μόνο σίγουρο είναι, πως με τα συμβόλαια τόσων χρόνων, αλλά και τις επενδύσεις που έχει κάνει, δεν θα αντιμετωπίσει οικονομικό πρόβλημα. Από εκεί και έπειτα, οι σχέσεις με τις εταιρείες/χορηγούς, θα τον απασχολήσουν όταν -και αν- με το καλό, επανέλθει σε καλή σωματική και νοητική κατάσταση.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr