Τα μοντέλα της Opel για το Παρίσι

Σχετικά άρθρα

Opel-Corsa-292132

Η Opel στην έκθεση του Παρισιού στις αρχές του Οκτώβρη θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του Corsa, ενώ θα παρουσιαστεί επίσημα και ο νέος 2,0-λιτρος diesel που θα προσφέρεται στα Zafira Tourer και Insignia, ενώ πρεμιέρα θα κάνει η έκδοση παραγωγής του Adam S και ο 1.6 CDTI ECOTEC στο Mokka.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου – Παρίσι 2014

Σε ενάμιση περίπου μήνα από σήμερα, το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού ανοίγει τις πύλες του στα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Φέτος, οι Ημέρες Τύπου έχουν προγραμματιστεί για τις 2 και 3 Οκτωβρίου.

Το Παρίσι φιλοξενεί ένα από τα σημαντικότερα Σαλόνια Αυτοκινήτου, αλλά παράλληλα θεωρείται η παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας. Επομένως, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για την Παγκόσμια Πρεμιέρα του νέου Corsa καθώς και για άλλες σημαντικές προϊοντικές παρουσιάσεις όπως: η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου 2.0 diesel (που θα προσφέρεται με τα ZafiraTourer και Insignia), η πρεμιέρα του 1.6 CDTI ECOTEC στο Mokka και η έκδοση παραγωγής του ADAM S.

Όπως κάθε φορά, απευθυνόμαστε σε Εσάς που θα βρίσκεστε ήδη στην πόλη του φωτός, τις ημέρες του τύπου, για να σας προσκαλέσουμε στην ειδική πρώτη παρουσίαση του νέου Corsa την 1η Οκτωβρίου, από 11:00 μέχρι 17:00, σε μία από τις πιο ζωντανές, μοντέρνες και στυλάτες περιοχές του Παρισιού.

Στην ειδική αυτή εκδήλωση, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σύντομες προϊοντικές παρουσιάσεις από την ομάδα Σχεδίασης της Opel αλλά και να φωτογραφήσετε και να βιντεοσκοπήσετε τα αυτοκίνητα στους δρόμους του Παρισιού. Επιπλέον, μπορείτε να συναντήσετε κορυφαία στελέχη και ειδικούς επί του θέματος μακριά από τα πλήθη και το συνωστισμό των ημερών τύπου.

Επίσης θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο Περίπτερο της Opel στο Hall 5 στη συνέντευξη τύπου στις 2 Οκτωβρίου (14:30 – 14:45) με την guest star και πρέσβειρα της μάρκας Opel, Claudia Schiffer. Τέλος εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να λάβετε μέρος σε μία συνέντευξη ‘στρογγυλής τραπέζης’ με τον Dr. Karl-Thomas Neumann και ειδικούς από τους χώρους Σχεδίασης, Μηχανολογίας, Μάρκετινγκ και Κινητήρων.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν όταν πλησιάζει η ημερομηνία του Σαλονιού.

[/learn_more]

ΠηγήOpel

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...

To Opel Frontera επιστρέφει

Η Opel ανακοίνωσε την επιστροφή του Frontera στη γκάμα της, με το ολοκαίνουργιο SUV να παρουσιάζεται εντός του 2024. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία,...
Autoblog.gr