Η FIA ενέκρινε επίσημα την πίστα στο Sochi για φιλοξενία αγώνων Formula 1

Σχετικά άρθρα

Sochi

Οι Ρώσοι πήραν από την αρχή πολύ σοβαρά την κατασκευή πίστας στο Sochi, και η δουλειά τους απέδωσε φυσικά καρπούς. Η πίστα δεν είχε πάρει την τυπική αλλά επίσημη και απαραίτητη έγκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, κάτι που πλέον αποτελεί γεγονός.

Η FIA έστειλε τον Charlie Whiting για την επιθεώρηση της πίστας, με τον Βρετανό να μένει απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα είδε. Έτσι, δεν είχε κανέναν λόγο για να μην δώσει την ειδική αυτή άδεια, ενώ δήλωσε:

Το Sochi Autodrom είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνα τής Formula 1. Η πίστα είναι σε εξαιρετικά καλή κατάσταση, και ναι, θα πάρει την άδεια. Όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο: τα kerbs είναι πολύ καλά, τα προστατευτικά και οι τοίχοι, όλα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Όλα έχουν κατασκευαστεί με τα υψηλότερα πρότυπα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορώ να πω ότι η πίστα είναι έτοιμη 60 μέρες πριν από τον αγώνα, κάτι που είναι πολύ σπάνιο στην πραγματικότητα.

Από τη δική του πλευρά, ο υπεύθυνος του αγώνα, Sergey Vorobyev, είπε:

Ήμασταν έτοιμοι για την επίσκεψη του κυρίου Whiting και θέλουμε να συγχαρούμε τους εργάτες μας που συνέβαλαν στο να είναι αυτή θετική ετυμηγορία γεγονός. Ήμασταν σίγουροι ότι η FIA θα εκτιμούσε τις προσπάθειες της ομάδας μας για να εφαρμόσουν τις τεχνικής λεπτομέρειες υψηλού επιπέδου, όπως είδε και ο κύριος Whiting.

Τώρα, το Sochi Autodrom έχει πάρει την άδεια και όλα είναι στα χέρια των διοργανωτών για τα events κι ενώ όλοι εμείς δουλεύουμε εντατικά για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα είναι πλήρως προετοιμασμένα. Στόχος μας είναι το οργανώσουμε ένα αξέχαστο γεγονός, με την άνεση και την απόλαυση των φιλοξενούμενων να είναι στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών μας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr