Παραπληγική γυναίκα μήνυσε την GM για εγκαύματα 3ου βαθμού [w/video]

Σχετικά άρθρα

Verrill

H 26-χρονη Emma Verrill είναι παραπληγική από τα 15 της, όταν μια χειρουργική επέμβαση για τη διόρθωση της σκολίωσης πήγε στραβά. Πρόσφατα κατέθεσε μήνυση κατά της GM, αναφέροντας πως το θερμαινόμενο κάθισμα ενός Chevrolet Suburban του 2008, της προκάλεσε εγκαύματα 3ου βαθμού το 2012, μιας και λόγω της παραπληγία της, δεν είναι σε θέση να αισθανθεί τη θερμοκρασία στα κάτω άκρα της. Η ίδια ανακάλυψε τα εγκαύματα της την επόμενη ημέρα, αφού την είχε πάρει ο ύπνος πάνω στο κάθισμα και χρειάστηκε να κάνει πλαστικές εγχειρήσεις και να ταλαιπωρηθεί τρεις μήνες ώστε οι γιατροί να αποκαταστήσουν τις ζημιές που είχε υποστεί το σώμα της.

Στη μήνυση της, η Verrill κατηγορεί την GM πως τα θερμαινόμενα καθίσματα του Suburban μπορούν να φτάσουν σε “επικίνδυνα υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες είναι ικανές να κάψουν την ανθρώπινη σάρκα.” Η GM αρνείται τους ισχυρισμούς της Verrill και υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει κανένα ελάττωμα που να αντιμετωπίζουν τα θερμαινόμενα καθίσματα της. Η διαμάχη θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες, με την δίκη να ξεκινά στις 4 Μαΐου του 2015.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...
Autoblog.gr