Mallya: Κάποιος πρέπει να μάθει στον Ecclestone για τα social media

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Austrian Grand Prix - Race Day - Spielberg, Austria

Οι ομάδες και οι χορηγοί θέλουν το σπορ να γίνει πιο φιλικό με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με απώτερο σκοπό το άνοιγμα προς τους νέους, όμως ο Bernie Ecclestone μένει ανένδοτος στη θέση του και την σχέση του σπορ με την τηλεόραση. Αυτή τη φορά, ο επικεφαλής της Force India, Vijay Mallya, είναι ο άνθρωπος που επιχειρεί να αλλάξει άποψη στον αειθαλή Βρετανό.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι πως ο Bernie δεν θέλει να μάθει για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης και αυτό είναι όλο. Κάποιος που έχει τα προσόντα θα πρέπει να τον ενημερώσει και να τον πείσει ότι τα social media είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, πως θα είναι μια ωραία προσθήκη.

Ο Bernie επίσης ανησυχεί για την έλλειψη θεατών στις πίστες, αλλά δεν μπορείς να το αποδώσεις αυτό στο ότι οι αγώνες είναι αδιάφοροι. Θα μπορούσε αυτό να γίνεται για τόσους πολλούς άλλους λόγους: οι τιμές των εισιτηρίων επηρεάζουν σημαντικά την προσέλευση, όπως και ο καιρός ή το να συμπίπτει (το GP) με άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Όλα αυτά πρέπει να συνυπολογιστούν. Δεν μπορούμε απλά να λέμε: οι κερκίδες είναι άδειες, άρα το σπορ δεν είναι αρκετά συναρπαστικό“.

Τα λόγια του Ινδού για τις τιμές των εισιτηρίων, σίγουρα δεν θα ήχησαν όμορφα στα αυτιά των διοργανωτών και κατ’ επέκταση του Bernie. Ο Ecclestone ζητάει τεράστια ποσά από τις πίστες για να φιλοξενήσουν τη Formula 1, κάτι που αναπόφευκτα οδηγεί στην αύξηση των τιμών των εισιτηρίων για τους θεατές. Επιστρέφοντας στα social media, ο Μallya φέρνει σαν παράδειγμα την Ινδική λίγκα κρίκετ (IPL), όπου η αρχή και οι ομάδες συνεργάστηκαν με τους ανθρώπους του twitter και του facebook, οδηγώντας στα ύψη τη δημοτικότητα του αθλήματος.

Το IPL είχε τεράστια ώθηση στα social media. Είχαμε τον CEO του Twitter και τον περιφερειακό επικεφαλής του Facebook, να έρχονται και να κάνουν παρουσιάσεις σε όλες τις ομάδες, για το πώς μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση της IPL. Ήταν φανταστικό! Χρειαζόμαστε κάποιους σαν αυτούς να έρθουν και να κάνουν μια παρουσίαση στο Bernie. Τότε νομίζω ότι θα πειστεί.

[Photo Copyrights: Force India]

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr