Ο σχεδιασμός της επόμενης γενιάς του Volkswagen Tiguan θα είναι “εκπληκτικός”

Σχετικά άρθρα

2016-volkswagen-tiguan-ii-rendered-based-on-t-roc-concept-80719_1

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Volkswagen Αυστραλίας, John White, αποκάλυψε πως ο σχεδιασμός της επόμενης γενιάς του Tiguan, θα είναι “εκπληκτικός”.

Μιλώντας σε Αυστραλιανά μέσα, ο White είπε πως ο σχεδιασμός του νέου crossover θα είναι “εξολοκλήρου νέος” και αρκετά πιο επιθετικός. Είπε επίσης, πως το νέο Tiguan θα είναι μεγαλύτερο και πως υπάρχει η πιθανότητα να είναι διαθέσιμο και ως επταθέσιο (κάτι που ούτως ή άλλως γνωρίζαμε).

Το μοντέλο θα βασίζεται στην νέα MQB πλατφόρμα και θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις: το standard μοντέλο, ένα 5-θυρο coupe και μία έκδοση με μακρύ μεταξόνιο και 7 θέσεις. Όσον αφορά στους κινητήρες που θα το κινούν, προηγούμενα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για διάφορους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, από 1.4 έως και 2 λίτρα και –ίσως- μία υβριδική έκδοση. Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε, το νέο Tiguan θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2015 με την 7-θέσια έκδοση να κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Detroit, στις αρχές του 2016.

ΠηγήCar Advice

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...