Αυτό είναι το Chevrolet Niva Concept

Σχετικά άρθρα

chevrolet_niva_concept_2

Μερικές ώρες προτού το Chevrolet Niva Concept παρουσιαστεί στην έκθεση της Μόσχας, διέρρευσαν φωτογραφίες του.

chevrolet_niva_concept_1

Το πρωτότυπο έχει μήκος 4.316mm διαθέτει ανάρτηση με γόνατα McPherson μπροστά και ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση. Το πρωτότυπο είναι δημιουργίας GM και AvtoVAZ, με το πρωτότυπο να μας δείχνει το πως θα μοιάζει η νέα γενιά του μοντέλου, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να διαθέτει τετρακίνηση, χωρίς να χάνει το σκληροτράχηλο χαρακτήρα του μετατρέποντας το σε soft crossover πόλης.

chevrolet_niva_concept_4

Το πρωτότυπο διαθέτει μεγάλη απόσταση από το έδαφος, φορά λάστιχα εκτός δρόμου, ενώ τα επιπλέον εξωτερικά φώτα ενισχύουν τον off-road χαρακτήρα, μένοντας πιστό στη παράδοση, αλλά έχοντας λίγο πιο εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.

chevrolet_niva_concept_3

Μηχανικά θα φοράει έναν 1.800άρη κινητήρα προέλευσης PSA με απόδοση 135 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Η παραγωγή του μοντέλου έχει οριστεί να ξεκινήσει τον προσεχή Δεκέμβριο, με την έξοδο της Chevrolet από την Ευρώπη να μην επηρεάζει την Ρωσία.

ΠηγήAutoreview

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Το καλοκαίρι η παρουσίαση της Chevrolet Corvette ZR1

Η Chevrolet έκανε γνωστό πως μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Corvette ZR1. Το αυτοκίνητο φορά τον V8 5,5-λίτρων twin-turbo flat-plane...