Δεν τελείωσαν τα προβλήματα για τον Ecclestone, έχει διαμάχη με την BayernLB

Σχετικά άρθρα

Bernie Ecclestone

Δεν είναι μόνο ότι ο Bernie Ecclestone νιώθει ηλίθιος για το γεγονός ότι αναγκάστηκε ν’ αποχωριστεί $100.000.000 ώστε να τελειώσει οριστικά τη διαμάχη για τον χρηματισμό τού Gerhard Gribkowsky, για ν’ αποκτήσει εκείνος τα δικαιώματα της Formula 1 πίσω στο 2006. Φαίνεται ότι ο Βρετανός θα πρέπει να καταβάλει κι άλλα χρήματα, αυτή τη φορά για να βρεθεί σε διακανονισμό με την τράπεζα BayernLB.

Όπως ξέρεις, ο 83χρονος είχε υποτιμήσει τις μετοχές, με μοναδικό στόχο να γλιτώσει χρήματα. Η γερμανική τράπεζα δεν μπορούσε να το αφήσει αυτό χωρίς να πάει στα δικαστήρια, και μάλιστα είχε αρνηθεί τα €25.000.000 που προσφέρθηκε να της δώσει ο Ecclestone για να κλείσει και αυτή την υπόθεση.

Η πλευρά τού Bernie λέει ότι δεν θέλουν να προχωρήσουν σε μια νέα προσφορά, καθώς ήδη έχει αποχωριστεί $100.000.000, με τον Sven Thomas, έναν εκ των δικηγόρων τού Βρετανού να λέει:

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε μια νέα προσφορά. Η BayernLB έχει απορρίψει την προσφορά μας όπως περιμέναμε. Αυτή τη στιγμή, δεν κάνουμε τίποτα. Θα περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει. Αν προσπαθήσουν να μας μηνύσουν, δε θα έχουν καμία τύχη. Δε νομίζω ότι θα προσπαθήσουν να μας μηνύσουν.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα