H Lada παρουσιάζει τα πρωτότυπα Vesta και XRay [w/video]

Σχετικά άρθρα

Lada Vesta and XRay Concepts (1)

Στην έκθεση της Μόσχας, η Lada θα παρουσιάσει δύο νέα πρωτότυπα, το Vesta και το XRay 2. Το Vesta είναι ένα sedan αυτοκίνητο με μήκος 4,35 μέτρα και 2,65 μέτρα μεταξόνιο, με το XRay 2 να αποτελεί ουσιαστικά η πεντάπορτη έκδοση του τρίπορτου X Ray που είχε παρουσιαστεί το 2012.

Lada Vesta and XRay Concepts (4)

Και τα δύο θα περάσουν στη παραγωγή προς τα τέλη του 2015/αρχές του 2016 με αρκετά μέρη τους να προέρχονται από αυτοκίνητα του ομίλου Renault-Nissan, με τον Ιαπωνικό-Γαλλικό όμιλο να έχει εξαγοράσει την AutoVAZ τον περασμένο Ιούνιο, την μητρική εταιρία της Lada.

lada (2)

lada (1)

Lada Vesta and XRay Concepts (2)

Lada Vesta and XRay Concepts (3)

 

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Τα νέα LADA Vesta και LADA XRAY στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας

Το LADA Vesta, η αγωνιστική έκδοσή του, το LADA Vesta WTCC, και το LADA XRAY 2 Concept είναι τα κύρια εκθέματα της AVTOVAZ στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας 2014.

LADA Vesta
* Τύπος: Τετράθυρο sedan βασισμένο στη νέα πλατφόρμα B/C της εταιρείας
* Προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης παραγωγής: φθινόπωρο 2015
* Εργοστάσιο παραγωγής: Izhevsk
* Εξελιγμένο από την AVTOVAZ, σε συνεργασία με τη Συμμαχία Renault-Nissan

LADA XRAY
* Τύπος: Πεντάθυρο hatchback τύπου crossover/SUV
* Προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης παραγωγής: 2016
* Εργοστάσιο παραγωγής: Togliatti
* Ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου έχει υλοποιηθεί εξολοκλήρου από στιλίστες της LADA. Βασίζεται στην κοινή πλατφόρμα B0 του Ομίλου

“Στόχος μας είναι να αποκαταστήσουμε την υπερηφάνεια των ανθρώπων της μάρκας LADA”, δήλωσε ο Πρόεδρος της AVTOVAZ, Bo Andersson, κατά την παρουσίαση. “Σήμερα, παρουσιάσαμε δύο πολλά υποσχόμενα μοντέλα, και αύριο, 28 Αυγούστου, σας προσκαλούμε όλους στις 10.30 (στμ. ώρα Μόσχας) στην παρουσίαση της αγωνιστικής έκδοσης του LADA Vesta.”

Στο σαλόνι της Μόσχας παρουσιάζονται επίσης τα LADA Kalina Cross, LADA Largus Cross, LADA 4×4 Urban τα οποία θα βγουν στην παραγωγή το φθινόπωρο καθώς και όλα τα μοντέλα της LADA και της LADA Sport.

[/learn_more]

ΠηγήLada

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...