Videos: Porsche 911 GT3 με iPE εξάτμιση! Εκπληκτικός ήχος και 334 χλμ/ώρα!

Σχετικά άρθρα

Porsche 911 GT3

Η 911 GT3 δεν είναι σίγουρα η πιο γρήγορη Porsche, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη θεωρούν πιο ποθητή από την 911 Turbo S ίσως και από την 918 Spyder! Μπορεί στο πίσω μέρος να είναι φανερή η απουσία τού turbo, όμως ο ήχος από τον 6κύλινδρο boxer κινητήρα είναι ανόθευτος, ενώ μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος.

Πώς; Η iPE Innotech μάς δείχνει τον τρόπο, αφού έχει πετάξει το παλιό σύστημα εξάτμισης κι έχει τοποθετήσει το δικό της, το οποίο φυσικά διαθέτει σύστημα βαλβίδων. Η διαφορά στον ήχο είναι σημαντική, με τα dB να είναι αυξημένα κατά 18 μονάδες!

Υπάρχει, όμως, διαφορά στην απόδοση του SuperCar; Σύμφωνα με την ταϊβανέζικη εταιρεία, υπάρχει. Όχι δε μας δείχνει ιπποδύναμη και ροπή, αλλά μετρήσεις στην επιτάχυνση και την τελική ταχύτητα. Σύμφωνα με την iPE, τα 0-100 χλμ/ώρα μπορούν να γίνουν κατά 1 δέκατο ταχύτερα (αν και το GPS δείχνει 3.7 δευτερόλεπτα και όχι 4.0), τα 100-200 χλμ/ώρα κατά 3 δέκατα ταχύτερα, όταν το ταχύμετρο γράφει 334 χλμ/ώρα!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...