Σημαντική αύξηση στην ανταγωνιστικότητά της βλέπει η McLaren από τη Σιγκαπούρη

Σχετικά άρθρα

Jenson Button on track.

Οι τρεις περισσότεροι βαθμοί που κατέκτησε η McLaren στο Βέλγιο σε σχέση με την Force India την έφεραν και πάλι στην 5η θέση τής βαθμολογίας. Η ομάδες που βρίσκονται μπροστά τους έχουν δείξει για την ώρα ένα πολύ καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, ενώ οι 45 βαθμοί που τη χωρίζουν από την 4η Williams μάλλον δεν μπορούν να καλυφθούν.

Ωστόσο, οι τεχνικοί στο Woking δεν τα παρατάν και συνεχίζουν να εργάζονται πάνω σ’ ένα μεγάλο πακέτο αναβάθμισης που θα δούμε το Grand Prix τής Σιγκαπούρης, στις 21 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τον Eric Boullier, Αγωνιστικό Διευθυντής τής ομάδας, αυτό θα φέρει την MP4-29 σημαντικά πιο κοντά στα μονοθέσια που βρίσκονται μπροστά.

Racing Director Eric Boullier in the garage.

Είναι αλήθεια ότι, το να βρεθούμε μπροστά από την Force India, ήταν ένας βραχυπρόθεσμος στόχος, αλλά όχι και η τελική φιλοδοξία. Αισθάνομαι άνετος και σίγουρος για ένα πιο δυνατό τέλος στη σεζόν σε σχέση με το ξεκίνημα. Το μονοθέσιό μας δουλεύει ικανοποιητικά στις πίστες με χαμηλή κάθετη δύναμη όπως το Spa και η Monza, αλλά, από τη Σιγκαπούρη, θα έχουμε άλλο ένα μεγάλο πακέτο αναβάθμισης, το οποίο ελπίζω να μας δώσει ό,τι έχει υποσχεθεί.

Θα πρέπει να έχουμε ακόμα ένα πακέτο πριν από το τέλος τής σεζόν, το οποίο θα μας φέρει καθαρά μπροστά από την Force India κι ελπίζουμε στη μέση των Ferrari και Williams, ίσως και της Red Bull. Δεν έχω ιδέα αν θα έχουμε ακόμα ένα βάθρο μέχρι το τέλος, αλλά, αν κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, τότε ίσως.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr