Spy Photos: Μουλάρι της Maserati Levante

Σχετικά άρθρα

Maserati Levante mule spy photos

Η Maserati έχει ξεκινήσει τις δοκιμές της Levante, του SUV της. Οι δοκιμές γίνονται επί Ιταλικού εδάφους με το μουλάρι να φορά το σώμα της Ghibli. Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί, το μετατρόχιο έχει μεγαλώσει, με τη Maserati να προσθέτει επιπλέον όγκο στην οροφή, ώστε να προσομοιώσει την πρόσθετη μάζα του μοντέλου.

Θα διαθέτει αλουμινένιο σώμα, έχοντας αρκετά κοινά μέρη με τις νέες Quattroporte και Ghibli. Η κατασκευή του θα γίνεται στο Mirafiori εργοστάσιο της Maserati στην Ιταλία και μηχανικά θα εξοπλίζεται με τα τρία κινητήρια σύνολα που έχουμε δει μέχρι στιγμής στις Quattroporte και Ghibli, με αυτά να είναι:

  • ένας twin-turbo 3-λίτρων V6 απόδοσης 350 και 425 ίππων
  • ένας twin-turbo 3.8-λίτρων V8 με 560 άλογα και ε
  • ένας 3,0-λιτρος V6 turbodiesel με 250, 275 και 340 άλογα.

Όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που θα στέλνει τη δύναμη σε όλους τους τροχούς μέσω ενός εξελιγμένου τετρακίνητου συστήματος της Maserati.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...